Reacția FRF după replica rasistă a lui Sebastian Colțescu

Reacția FRF după replica rasistă a lui Sebastian Colțescu

Federația Română de Fotbal a reacționat în miezul nopții ca urmare a evenimentelor de la Paris, care l-au avut în prim plan pe arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu.

FRF spune că se „delimitează ferm” de gestul arbitrului român.

"Federația Română de Fotbal a luat act de cele întâmplate la partida din Liga Campionilor, PSG – Istanbul Bașakșehir, partidă întreruptă în minutul 14, în urma unui incident în care a fost implicat Sebastian Colțescu, cel de-al patrulea oficial al meciului.

Partida nu a mai continuat, iar UEFA va analiza incidentul. Federația Română de Fotbal așteaptă raportul forului de la Nyon pentru a afla exact cele petrecute și pentru a acționa în consecință!

ADVERTISING

Federația Română de Fotbal se delimitează ferm de orice acțiune sau declarație cu tentă rasistă sau xenofobă!", se arată într-un comunicat al forului condus de Răzvan Burleanu.

Meciul dintre Paris Saint-Germain și Istanbul Basaksehir, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, a fost întreupt în minutul 13 după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu i s-a adresat cu apelativul "negru" lui Piere Webo, antrenor secund la gruparea din Turcia.

După acest incident, jucătorii lui Istanbul Basaksehir au refuzat să continue meciul în semn de protest.

ADVERTISING

Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇