Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro iți prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci de tenis și unul din Europa League.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Simona Halep - Elise Mertens 1 @ 1.39

Simona Halep pleacă fără îndoială cu prima șansă în această finală de la Praga, cea cu numărul 38 pentru ea, unde își poate adjudeca al 21-lea trofeu din carieră. Chiar dacă ultimul meci cu mare miză între cele două a fost pierdut, în acea celebră finală de la Doha din 2019, în celelalte trei întâlniri Simona s-a impus destul de ușor, dominând partida. Ultima întălnire a avut loc în acest an la Australian Open, un sec 6-4, 6-4, pentru campioana noastră. Mertens are și ea atuuri de partea ei, constanța în joc, schimbările de ritm dese în timpul punctelor și o mare concentrare în momentele importante, cum s-a văzut și în Qatar. Halep nu a pierdut set în ultimele două jocuri la Praga și dacă va începe impunându-și ritmul încă din startul jocului, Mertens va avea mari probleme în a găsi soluții.

ADVERTISING

Miză financiară deosebită pentru Simona Halep în finala turneului WTA de la Praga

Sevilla - Manchester United, Peste 1.5 goluri @ 1.44

Sevilla - United e prima semifinală de Europa League, care se dispută într-o singură manșă, pe teren neutru, la Koln, în Germania. Pare de așteptat să fie un meci deschis, de goluri, de aceea alegem opțiunea de a se marca măcar două goluri în partidă. Și asta chiar dacă în runda precedentă ambele trupe au învins greu și la limită, United 1-0 după prelungiri pe Copenhaga, iar Sevilla 1-0 cu Wolverhampton, altă trupă de Premier League.

ADVERTISING

Andaluzii vor să câștige a 6-a Cupa UEFA/Europa League, record absolut all-time, iar englezii țin încă să arate că mai sunt o forță a Europei, după ce anul trecut ambele finale de cupe europene s-au jucat între echipe din Albion, Liverpool - Spurs în UCL și Chelsea - Arsenal în Liga Europa. Partida va fi transmisă LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 22.

Prima reacție a lui Pep Guardiola după eliminarea rușinoasă din Champions League

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.00.

ADVERTISING

Citește și alte subiecte de mare actualitate de pe site-ul SpotMedia.ro:

Un expert în securitate ne spune de ce e indicat să dezinstalăm aplicațiile de pe telefon pe care nu le mai folosim: ”E un risc major”

El e motanul care în fiecare noapte aduce acasă pantofi. Cei mai mulți au și pereche


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇