Prima reacție a lui Pep Guardiola după eliminarea rușinoasă din Champions League

Pep Guardiola s-a arătat șocat după înfrângerea echipei sale Manchester City în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 1-3 cu cei de la Lyon, el ratând încă o ocazie de a pune mâna pe trofeul pe care l-a cucerit numai ca antrenor al Barcelonei.

A fost o seară de coșmar pentru “cetățeni“, care nu au putut face față iureșului ofensiv al francezilor, marea surpriză din această ediție de UCL, cei care în turul precedent i-au eliminat pe Juventus.

Surpriză uriașă în Liga Campionilor: Manchester City a fost eliminată. Cum arată semifinalele din acest an

ADVERTISING

La final de meci, la conferința de presă, Guardiola a vorbit trist după această eliminare și a atacat și subiectul unei eventuale plecări de la echipă: “Asta este...ce putem face. Într-o zi vom trece de această barieră şi vom fi în semifinalele Champions League, cred că e doar o barieră mentală și atât. Mi-a plăcut a doua repriză, am fost în meci, am avut senzaţia că am fost mai buni, dar trebuie să fii perfect într-o astfel de competiţie pentru a triumfa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iar noi nu am fost. Nu vreau să vorbesc despre VAR, ar părea că mă plâng şi că găsesc alibiuri şi nu e cazul. Suntem out din competiţie și nu din cauza arbitrajului. Am avut senzaţia că suntem pregătiţi să câştigăm, dar am făcut greşeli. De aceea am fost eliminaţi. Acum mergem în vacanţă, dar va fi o perioadă scurtă şi ne vom întoarce. Vom ridica acest club. Ştiu că am fost în semifinale cu Manuel Pellegrini (n.r.: cel care a dus-o pe City în penultimul act al Champions League) şi vom fi din nou acolo“, puncta fostul mare antrenor al Barcelonei.

ADVERTISING

În semfinalele UEFA Champions League au mai rămas două echipe din Franța și două din Germania, iar programul este următorul:

Marți, de la ora 22:00: PSG vs RB Leipzig

Miercuri, de la ora 22:00: Bayern Munchen vs Olympique Lyon

D.A.

Citește și alte subiecte interesante de pe site-ul SpotMedia.ro:

Aproape o mie de persoane au protestat în Germania față de purtarea obligatorie a măştii

Suntem copiii acestui Univers: Calciul din oasele și dinții noștri provine de la stelele care au murit

Apasă aici pentru a citi toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇