El e motanul care în fiecare noapte aduce acasă pantofi. Cei mai mulți au și pereche

El e motanul care în fiecare noapte aduce acasă pantofi. Cei mai mulți au și pereche

Cei mai mulți motani vânează sau enervează câinii. Nu și Jordan. La început, motanul Jordan aducea acasă, în Altoona, Pennsylvania, în fiecare noapte, șoareci vii sau morți, șerpi sau păsări.

A urmat o perioadă în care era fascinat de gunoi, când proprietara sa primea cadouri de genul pungi goale de chipsuri sau mănuși chirurgicale folosite. Din ianuarie, Jordan a schimbat prada. Acum aduce acasă, în fiecare noapte, unul, doi sau trei pantofi.

Vezi și Cine spunea că nu poți dresa o pisică să cânte la pian? Ai grijă doar să nu se întoarcă totul împotriva ta! (Video)

ADVERTISING

Mici, mari, papuci, pantofi sport, cizme sau bocanci, Jordan nu are pretenții. În plus, îi place să facă treaba până la capăt, ceea ce înseamnă că stăpâna sa, BJ Ross, primește și perechea, arată Bored Panda. Asta înseamnă două drumuri nocturne în același loc și o bună memorie.

BJ Ross i-a montat, la un moment dat, și un dispozitiv de urmărire, pentru a vedea cum și pe unde își petrece nopțile Jordan. Și, într-adevăr, Jordan are nopți foarte pline. Nu degeaba aproape toată ziua doarme.

La așa multe și mărețe izbânzi nocturne, respectiv peste 50 de pantofi, stăpâna i-a făcut și pagină de Facebook, la început pentru a găsi proprietarii pantofilor. Acum, deja Jordan are peste 9.000 de prieteni virtuali, care îi urmăresc fiecare mișcare.

ADVERTISING
Neighborhood "Cat" Burglar

Citește și Ea este pisica obsedată de bani: De două ori a încercat să fure teancuri dintr-un bar (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇