Avertismentul lansat de Mats Wilander pentru Serena Williams la US Open

Avertismentul lansat de Mats Wilander pentru Serena Williams la US Open

Fostul mare tenismen suedez Mats Wilander a avertizat-o pe Serena Williams.

Wilander spune că pentru Serena este „acum ori niciodată”, iar un eșec la US Open ar echivala cu sfârșitul carierei la un nivel înalt.

"Cred că trebuie să câștige acest turneu. Dacă nu o va face, oamenii, dar mai ales ea, vor avea dubii că va mai putea câștiga vreodată un Grand Slam. Dacă o va face, cred că va avea încredere și va putea câștiga și alte Grand Slam-uri. Dar dacă nu o va face când participă doar 4 jucătoare din top 10, va fi o lovitură pentru ea", a spus Wilander pentru Reuters.

ADVERTISING

Serena Williams încearcă la US Open să câștige al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră. De la revenirea în tenis, Serena Williams a disputat patru finale de Grand Slam, toate pierdute. Două dintre acestea au fost la US Open 2018 și 2019, când a cedat cu Naomi Osaka și Bianca Andreescu.

La US Open, Serena Williams are în palmares 6 trofee de Grand Slam la simplu, dar ultimul a fost câștigat tocmai în 2014. De atunci, de două ori a fost eliminată în semifinale, de două ori a pierdut finala și o dată a absentat.

ADVERTISING

US Open este turneul de Grand Slam la care Serena are cel mai mare procentaj al victoriilor, 89%, cu 101 victorii și 13 înfrângeri.

La singurul Grand Slam disputat în 2020, Serena a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open.

Citește și alte articiole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇