Antrenorul Fiorentinei, mesaj important pentru Louis Munteanu

Antrenorul Fiorentinei, mesaj important pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu, fostul jucător de la Farul Constanța, omul care a marcat 10 goluri în sezonul trecut pentru campioana României, a primit un mesaj important de la antrenorul său.

El a revenit în vară la Fiorentina, echipa de care aparținea inițial, iar antrenorul formației din Serie A a luat se pare o decizie în ceea ce îl privește pe fotbalistul dorit de FCSB și Farul Constanța.

La ultimul meci amical bifat de cei din Firenze, Munteanu a fost doar rezervă în eșecul cu Newcastle, scor 0-2. Iar antrenorul Vincenzo Italiano a efectuat 5 schimbări, însă internaționalul român a rămas rezervă neutilizată, ceea ce poate fi un semnal că nici în acest sezon tânărul nostru jucător nu va fi o soluție pentru Serie A.

ADVERTISING

Jucătorul de 21 de ani cel mai probabil va fi din nou împrumutat și în stagiunea următoare, iar Farul și FCSB deja au anunțat că și-l doresc.

O altă formație care și-ar fi anunțat interesul pentru Munteanu ar fi și Rapid București. Louis Munteanu a jucat în 29 de meciuri pentru Farul Constanța, a dat 10 goluri și a oferit șase pase decisive, toate cifrele acestea contând pentru stagiunea trecută.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!