Andrei Pavel arată cu degetul spre ITIA în cazul Simonei Halep: "Îți dau cu lopata în cap"

Andrei Pavel arată cu degetul spre ITIA în cazul Simonei Halep: "Îți dau cu lopata în cap"

Andrei Pavel, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit din nou despre situația în care se găsește fostul lider mondial.

Pavel arată cu degetul spre ITIA pentru modul în care a fost tratată Simona Halep în cazul de dopaj. „Cneazul” s-a arătat deranjat de așteptarea lungă pe care Simona a trebuit să o îndure.

Mai mult, fostul tenismen a spus că speră ca Halep să revină pe teren și să-și termine cariera așa cum se cuvine, după suspendarea pe care o consideră exagerată.

„Ce poți să spui? E super trist ce se întâmplă și e de neînțeles. Toate lucrurile care se întâmplă în jurul acestui caz…

ADVERTISING

Mă așteptam să îi dea o suspendare de un an după ce au găsit acea substanță. Iar acum ar fi jucat. Așa ar fi trebuit să fie. Chiar nu mai înțelegi nimic după suspendarea asta de patru ani. Sper să se rezolve cât mai repede.

Întâi aștepți foarte mult verdictul, iar după aceea îți dau cu lopata în cap. E incredibil de trist! Eu sper ca Simona Halep să revină pe terenul de tenis și să își termine cariera cum merită, nu în felul acesta”, a spus Andrei Pavel, potrivit sport.ro.

ITIA și Sports Resolutions au suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de patru ani după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat în timpul unui control doping efectuat la US Open 2022.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!