Un viceprimar USR PLUS a câștigat o motocicletă, la un festival finanțat chiar de primăria sa

Un viceprimar USR PLUS a câștigat o motocicletă, la un festival finanțat chiar de primăria sa

Viceprimarul USR PLUS al Suceavei, Teodora Munteanu, a câștigat o motocicletă la festivalul de rock Bucovina Motorfest.

La tombolă au fost înscriși toți cei care au cumpărat un tricou oficial al Festivalului Bucovina Motorfest.

Tragerea la sorți a premiilor a avut loc sâmbătă seara, iar biletul câștigător a aparținut viceprimarului Teodora Munteanu, relatează Monitorul de Suceava.

De menționat este că festivalul a primit finanțare inclusiv din partea primăriei - 40.000 de lei din bugetul local.

ADVERTISING

Alocarea acestor fonduri a fost votată în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni, potrivit sursei citate.

Val de critici

Deși mulți cetățeni au felicitat-o pe Teodora Munteanu pentru câștig, au existat și voci critice la adresa ei.

De exemplu, pe contul său de Facebook unde a publicat imagini cu premiul, mulți internauți au întrebat-o dacă nu i se pare imoral să participe la tombole organizate chiar de primăria administrată de ea.

ADVERTISING

„Întreb și eu, că atât îmi mai oferă dreptul de cetățean: Nu este puțin imoral să participați la tombole sponsorizate de primăria administrată și de dumneavoastră? Ba mai mult, plătite din banii cetățenilor?” - i-a scris un cetățean la postare.

Ba mai mult, câțiva îi cer și demisia: „Rușine, ce căutați în USR, doamnă? Așa vreți să reformați mentalitățile din România? Demisia!!!”

Un alt internaut a remarcat că viceprimarul putea, pur și simplu, să nu accepte premiul, chiar dacă a fost înscris automat în tombolă:

ADVERTISING

„E jenant că ați acceptat acest premiu. Am votat USR-Plus pt a scăpa România de politicieni care se folosesc de funcții pt interes personal, iar ce faceți dvs (pare că) e același lucru. Faceți un deserviciu ideii, și așa șubrede, de politician corect. Din cauza noilor politicieni care, cel puțin aparent, se comporta la fel ca și cei vechi, ne vom întoarce înapoi la PSD”.

Reacția edilului

După valul de critici de la internauți, Teodora Munteanu a reacționat luni dimineață și a anunțat că va dona contravaloarea motocicletei.

„Am solicitat factura motocicletei iar contravaloarea premiului o voi dona organizatiei Salvați Copiii Suceava. Voi publica actul de donație”, a precizat, între altele, viceprimarul pe Facebook.

In seara de 7 august am participat la festivalul Bucovina Motorfest Suceava. Am cumpărat ca in fiecare an și tricoul...

Publicată de Teodora Munteanu pe Luni, 9 august 2021


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇