Protest în centrul Ploieștiului. Oamenii au strigat „Vreau să mă spăl!” (Video)

Protest în centrul Ploieștiului. Oamenii au strigat „Vreau să mă spăl!” (Video)
Foto: captură video

Câteva sute de ploieşteni s-au adunat sâmbătă după-amiază în centrul oraşului pentru a protesta faţă de lipsa apei calde, serviciu sistat în municipiu de la începutul lunii trecute. Protestatarii au scandat ,”Vreau să mă spăl!” şi au cerut autorităţilor să se aşeze la aceeaşi masă pentru a găsi o cale de rezolvare a problemei.

”Vreau să mă spăl!” ,”Ruşine să vă fie!” ,”Vă aşteptăm la vot să v-o dăm în bot!” au fost mesajele transmise de protestatari Consiliulul Judeţean Prahova şi Primăriei Ploieşti, dar şi şefilor acestor instituţii, Iulian Dumitrescu şi Andrei Volosevici, ambii membri ai PNL.

🔴 Protest pentru apă caldă și căldură în Ploiești

Publicată de Telegrama pe Sâmbătă, 10 septembrie 2022

Oamenii le cer celor doi să se aşeze la aceeaşi masă şi să găsească o soluţie pentru furnizarea apei calde, care a fost sistată la Ploieşti la 1 august, afectaţi fiind 130.000 de locuitori de la bloc, dar şi instituţii, inclusiv două spitale.

Protest Ploiesti

Cateva sute de persoane au protestat astazi in fata Palatului Administrativ (sediul CJ) impotriva incompetentei autoritatilor de a rezolva problema apei calde in Ploiesti.Clip: Cristian Badila

Publicată de Ploiestiul prin obiectiv pe Sâmbătă, 10 septembrie 2022

Ei sunt nemulţumiţi de faptul că în CET-ul care aparţine CJ Prahova nu s-au făcut reparaţii, iar Primăria Ploieşti a anunţat că de trei ori oficialii CJ Prahova au lipsit de la şedinţele în care trebuia discutată problema apei calde.

ADVERTISING

Unii dintre protestatari au propus ca astfel de proteste să aibă loc în fiecare seară, în timp ce alţii au propus un boicot general în ceea ce priveşte plata taxelor şi impozitelor locale: ”Nu mai plătim impozite, nu mai plătim taxe, să vedem de unde iau banii!”.

Protest la Ploiești pentru lipsa apei calde

Protest la Ploiești pentru lipsa apei caldeℹ️Află mai multe despre acest subiect pe https://www.observatorulph.ro

Publicată de Observatorul Prahovean pe Sâmbătă, 10 septembrie 2022

”Dacă nu ieşiţi, intrăm peste voi!” au strigat câţiva protestatari sub ferestrele Consiliului Judeţean.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇