După ce Ploieștiul a rămas fără apă caldă, contractul de termoficare a fost reziliat

După ce Ploieștiul a rămas fără apă caldă, contractul de termoficare a fost reziliat

Contractul de termoficare pentru Ploiești a fost reziliat, după ce firma care a încheiat contractul a oprit furnizarea apei calde, invocând lucrări de reparaţii.

Primarul Andrei Volosevici a reacţionat dur, anunţând că a depus plângere penală cu privire la contractul încheiat de ADI „Termo Prahova” cu compania Termoficare Prahova SA, despre care edilul spune că este ilegal.

Conducerea CJ Prahova a "somat” firma cu care ADI "Termo Prahova” a încheiat contractul în urmă cu mai puţin de două luni să reia "în regim de urgenţă furnizarea apei calde în municipiul Ploieşti şi să asigure continuitatea serviciului, conform legii”.

ADVERTISING

Somaţia vine în contextul în care 130.000 de rezidenţi, dar şi instituţii, inclusiv maternitatea şi Spitalul pentru Copii, nu au apă caldă, clădirile în care locuiesc sau funcţionează fiind racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Compania Termoficare Prahova SA cu care ADI "Termo Prahova” a încheiat contractul pentru furnizarea căldurii şi apei calde pentru Ploieşti a fost înfiinţată anul acesta, cu puţin timp înainte de încheierea contractului.

Primarul Volosevici a povestit că şeful ADI Termo Prahova, Horia Tiseanu, fost edil la Câmpina, i-a spus că nu ştia despre decizia de sistare a furnizării apei calde în Ploieşti, Tiseanu explicând că el nu locuieşte în Ploieşti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇