Protecția Consumatorului a redeschis Halele Obor

Protecția Consumatorului a redeschis Halele Obor

Inspectorii Protecției Consumatorilor susțin că problemele care i-au determinat să închidă Halele Obor marți, pe 23 noiembrie, s-au rezolvat. Așa că în zona respectivă se reia comerțul.

„Pe data de 26 noiembrie 2021 au avut loc acțiuni de recontrol la operatorii economici care își desfășurau activitatea aici (în zona Halelor Obor – n.red.)

Acestea s-au desfășurat ca urmare a solicitării de reverificare, trimise către Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR) București – Ilfov de compania care administrează halele.

ADVERTISING

Cu acest prilej, s-a constatat că, din totalul de 22 de puncte de lucru la care a fost verificată remedierea abaterilor descoperite cu 3 zile în urmă, doar la 19 s-a înregistrat realizarea efectivă a acestora, fiind dispusă reluarea activității, pentru magazinele acestor societăți.

În cazul operatorilor economici Flap Co Internațional S.R.L. și Apollo 13’ S.R.L., comisarii CRPRC București-Ilfov au constatat că nu au fost remediate deficiențele, nu au fost schimbate vitrinele frigorifice învechite și uzate și, în cazul acestora, s-a menținut măsura de oprire a activității, urmând ca deschiderea acestor magazine să se realizeze după aducerea întregului spațiu la conformitate”, se arată într-un comunicat remis de Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) în cursul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇