Elena Lasconi se laudă cu cel mai tânăr consilier personal, care are doar 20 de ani

Elena Lasconi se laudă cu cel mai tânăr consilier personal, care are doar 20 de ani

Elena Lasconi, edilul din Câmpulung Muscel, se laudă că are cel mai tânăr consilier personal.

”Premieră în România – cel mai tânăr consilier personal al unui primar e la Câmpulung”, scrie primarul pe contul său de Facebook.

Noul consilier personal al Elenei Lasconi este Andrei Grecu (foto), care are doar 20 de ani!

”Începând de astăzi, am angajat cu acte în regulă al doilea consilier personal. Este vorba despre Andrei Grecu, un tânăr de numai 20 de ani deștept, pasionat și activ în societatea civilă.

ADVERTISING

Andrei va fi puntea de legătură între mine și voi, copiii, adolescenții și tinerii din Câmpulung pe care vrem să vă implicăm în viața comunității. Și aceasta este o premieră pentru că până acum voi, cei fără drept de vot, nu ați avut un cuvânt de spus”, a scris edilul pe rețeaua socială.

Elena Lasconi, despre audiențele la primar: E cea mai solicitată activitate. Nimeni nu i-a băgat în seamă pe cetățeni

Totodată, Elena Lasconi punctează că de cele mai multe ori ”ideile tinerilor sunt mai bune decât ale multora dintre noi”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Tinerii se implică, au viziune, sunt conectați cu ultimele noutăți și cred că știu cel mai bine care le sunt nevoile. Într-o societate sănătoasă copiii, adolescenții și tinerii sunt actori importanți”, a adăugat ea.

În fine primarul a mai precizat că deja există o strategie de dezvoltare a orașului în care sunt implicați tinerii, fiind sigur ”că municipiul Câmpulung se va schimba în bine, chiar va fi cool”.

”Pentru orice propuneri, proiecte, idei, nemulțumiri, Andrei așteaptă să îl contactați la andrei.grecu@primariacampulung.ro. Vocea tinerilor este în sfârșit auzită!”, conchide postarea.

ADVERTISING

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA - CEL MAI TÂNĂR CONSILIER PERSONAL AL UNUI PRIMAR E LA CÂMPULUNG Începând de astăzi, am angajat cu...

Posted by Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel on Wednesday, January 6, 2021

Vezi și:

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇