Primarul Elena Lasconi i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai pieței din Câmpulung Muscel

Primarul Elena Lasconi i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai pieței din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel, i-a demis pe șefii Poliției Locale și ai pieței din oraș pe motiv că nu au impus măsurile anti-COVID.

„La Câmpulung, nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală, pentru că nu s-au respectat regulile. După cum bine știți, săptămâna trecută, am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale.

Dar șeful pieței nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri și pe partea cealaltă, ca să se facă circuit de aer.

ADVERTISING

Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței și pe comandantul Poliției Locale, pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia să fie făcut" a declarat Elena Lasconi.

Astfel, edilul a decis duminică închiderea pieței din oraș, sperând că o va deschide cât mai curând.

"Din păcate, astăzi (duminică-n.red.) închid piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa ca până acum”, a punctat Lasconi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Am închis piața centrală până mâine. Pentru că nu s-au respectat regulile i-am concediat pe directorul pieței și seful Poliției Locale. La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. #elenalasconiprimar

Posted by Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel on Sunday, November 15, 2020

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇