Primarul Elena Lasconi i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai pieței din Câmpulung Muscel

Primarul Elena Lasconi i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai pieței din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel, i-a demis pe șefii Poliției Locale și ai pieței din oraș pe motiv că nu au impus măsurile anti-COVID.

"La Câmpulung, nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală, pentru că nu s-au respectat regulile. După cum bine știți, săptămâna trecută, am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Dar șeful pieței nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri și pe partea cealaltă, ca să se facă circuit de aer.

Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței și pe comandantul Poliției Locale, pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia să fie făcut" a declarat Elena Lasconi.

Astfel, edilul a decis duminică închiderea pieței din oraș, sperând că o va deschide cât mai curând.

"Din păcate, astăzi (duminică-n.red.) închid piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa ca până acum”, a punctat Lasconi.

Am închis piața centrală până mâine. Pentru că nu s-au respectat regulile i-am concediat pe directorul pieței și seful Poliției Locale. La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. #elenalasconiprimar

Posted by Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel on Sunday, November 15, 2020

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!