Elena Lasconi a refuzat un brad donat pentru Câmpulung Muscel: Era aproape chel

Elena Lasconi a refuzat un brad donat pentru Câmpulung Muscel: Era aproape chel

Primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat să amplaseze în oraș un brad primit în urma unei donații, pentru că se afla într-o stare foarte proastă.

Edilul precizează că, deși în fotografii bradul arăta bine, în urma transportului, crengile acestuia s-au rupt și a ajuns la destinație ”aproape chel”.

”Câmpulungenii merită ce e mai bun. Voi meritați ce e mai bun. Am primit donație un brad care arăta bine în poză, însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel. Nu fac compromisuri de niciun fel, așa că i-am rugat să-l demonteze”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

ADVERTISING

Primarul din Câmpulung Muscel a mers ulterior în pădure, unde a identificat un alt brad și a primit asigurări că o să fie transportat corespunzător.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru ca anul viitor să fie evitată o astfel de situație, Elena Lasconi spune că în primăvară va planta un brad.

”Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător. În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a subliniat primarul din Câmpulung Muscel.

Câmpulungenii merită ce e mai bun. Voi meritați ce e mai bun.Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în...

Posted by Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel on Wednesday, December 2, 2020

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇