Piedone anunţă că nu renunţă la luminițele de Sărbători: Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul

Piedone anunţă că nu renunţă la luminițele de Sărbători: Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat, miercuri, că nu renunţă la iluminatul festiv de sărbătorile de iarnă, însă nu va face nicio achiziţie nouă, urmând să fie folosite decoraţiunile aflate pe stoc.

„Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. Vă pot spune că vom folosi luminiţele şi ornamentele pe care le avem deja pe stoc, iar montarea acestora se va realiza în regie proprie.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Nu vom face nicio achiziţie nouă anul acesta, ne vom descurca cu ce avem. Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19.

Vom folosi ornamentele şi luminiţele atât în centru, dar şi pe străduţele din cartiere. Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5″, a declarat Popescu Piedone, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5, transmis miercuri. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: