Clotilde Armand a stat de vorbă cu Marius Manole şi alţi actori: Vom schimba felul în care s-au alocat sume imense spre sinecuri de tot felul

Clotilde Armand a stat de vorbă cu Marius Manole şi alţi actori: Vom schimba felul în care s-au alocat sume imense spre sinecuri de tot felul

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din Capitală, anunță că a avut o discuție cu mai mulți actori despre domeniul cultural și artistic.

Edilul a discutat cu Marius Manole, Șerban Pavlu și Anghel Damian.

Cei trei artiști i-au atras atenția primarului asupra proiectelor culturale, în special ”cele realizate doar pe hârtie”.

”Am avut o discuție cu actorii Marius Manole, Șerban Pavlu și Anghel Damian despre domeniul cultural și artistic din Sectorul 1. Mi-au atras atenția că trebuie să fim extrem de vigilenți cu proiectele culturale (în special cu cele realizate doar pe hârtie sau alte sinecuri de dragul ''artei'') și mai ales pe cine numim reprezentant artistic acolo unde este cazul.

ADVERTISING

Le-am transmis că vom schimba felul în care s-au alocat sume imense spre sinecuri de tot felul, le-am promis că totul va fi transparent. De la numirea unui director cultural pană la numirea paznicului”, a scris Clotilde Armand.

Clotilde Armand, după prima zi la Primăria Sectorului 1: Am găsit o gaură în bugetul local de aproximativ 700 de milioane de lei

Edilul a mai transmis că înțelege nevoia actorilor de a juca și problemele întâmpinate de aceștia: subfinanțare, lipsa spațiilor sau eterna corupție.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Vom sprijini acest sector atât de important pentru comunitate.

Avem ambiția să construim ceea ce trebuia construit de mult timp. Și împreună facem asta. Ne-am asumat asta”, a mai punctat Armand.

În fine, noul primar spune că ușa ei din primărie este deschisă tuturor cetățenilor, întrucât și-a dat seama că ”până acum nu aveați cu cine discuta”.

Am avut o discuție cu actorii: Marius Manole, Serban Pavlu și Anghel Damian despre domeniul cultural și artistic din...

Posted by Clotilde Armand on Thursday, November 5, 2020

Citește și:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇