Au regizat un scandal cu amenințări cu pistolul într-un fast food din București și au fost reținuți

Au regizat un scandal cu amenințări cu pistolul într-un fast food din București și au fost reținuți

Mai mulți tineri au regizat un conflict cu amenințări cu pistolul într-un fast-food din centrul Bucureștiului. Patru dintre ei au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 10 a fost sesizată, în 10 februarie seara, prin 112, că într-un fast-food are loc o altercație între mai mulți tineri. Până au ajuns însă polițiștii, persoanele implicate au plecat.

Din verificări a reieșit că, înainte de eveniment, două persoane s-ar fi așezat la o masă pentru a filma, iar ulterior toate persoanele implicate ar fi părăsit locația și și-ar fi continuat deplasarea împreună.

ADVERTISING

Joi, Poliția Capitalei a anunțat că au fost identificate și depistate toate persoanele implicate.

„Din cercetări a reieșit faptul că întreaga situație ar fi fost regizată de participanți, urmând ca materialul video realizat să fie postat pe rețelele de socializare. Având în vedere situația creată, prin prisma afișării unei arme într-un spațiu public aglomerat, față de 4 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, informează sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇