Fiul unui cunoscut procuror din Constanța s-a împușcat, posibil cu arma tatălui său

Fiul unui cunoscut procuror din Constanța s-a împușcat, posibil cu arma tatălui său

Fiul unui cunoscut procuror din Constanţa s-a împuşcat, duminică, el fiind transportat în stare gravă la spital. Din primele informații, ar fi folosit chiar arma tatălui său.

UPDATE 14:27: Tânărul care s-a împușcat a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa. Victima era fiul procurorului Teodor Niţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Referitor la provenienţa armei folosite de bărbat, anchetatorii susţin că se fac verificări.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, în jurul orei 11:30, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-a împuşcat, cu o armă, în zona capului.

ADVERTISING

Salvatorii ajunși la fața locului au constatat că persoana împușcată prezenta semne vitale și au transportat-o de urgență la spital.

Este vorba de fiul unui cunoscut procuror din Constanța, acesta fiind și cel care a sunat la 112. Tânărul de 31 de ani era căsătorit de curând și urma să aibă un copil, soţia fiind însărcinată. Chiar înainte de a se împușca, i-ar fi trimis un mesaj tatălui său, potrivit Antena 3.

Anchetatorii cercetează cazul și iau în calcul toate ipotezele, însă cea mai plauzibilă în acest moment este cea a sinuciderii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇