Botoşani: Mai mulți asistenți de la un centru de vaccinare au fost dați afară, după ce s-au filmat făcând gesturi obscene şi dansând pe manele

Botoşani: Mai mulți asistenți de la un centru de vaccinare au fost dați afară, după ce s-au filmat făcând gesturi obscene şi dansând pe manele

Mai mulți asistenți de la centrul de vaccinare amplasat la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoșani au fost dați afară, după ce s-au filmat dansând pe manele și arătând gesturi obscene.

Aceștia au postat imaginile pe o reţea de socializare, iar apoi au fost preluate de Monitorul de Botoșani. În ele se vede cum asistenții se distrează copios şi chiar organizează un picnic în toată regula.

Unul dintre ei jonglează cu o minge de baschet, dansează prin sală, iar la un moment dat apare îmbrăcat cu costum de protecţie şi cu trei trandafiri în mână. De asemenea, o asistentă mimează versurile unei melodii, se roagă şi apoi arată un semn obscen.

ADVERTISING

Cosmin Andrei, primarul din Botoșani, a declarat pentru Libertatea că filmulețele au fost realizate în timpul pauzei de masă, iar autoritățile au luat deja măsuri.

„În acel moment nu erau oameni care să aștepte la centrul de vaccinare, iar asistenții erau în pauza de masă. Au fost dați afară. Am văzut imaginile în spațiul public și am luat măsuri, am decis încetarea contractelor de muncă cu cei care lucrau în centrul de vaccinare respectiv.

Avem centre de vaccinare la Botoșani, o să ne organizăm cu unul singur, avem o resursă umană pe care ne putem baza și ne-a fost ușor să facem aceste schimbări”, a declarat edilul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta a mai spus că asistenții urmează să fie anchetați de Ordinul Asistenților.

Totodată, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a transmis că instituția „nu încurajează activitățile sau atitudinile care aduc atingere procesului de vaccinare la nivel național, iar eventualele măsuri se dispun in funcție de particularitățile cazului”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇