USR PLUS Braşov acuză o alianţă USL 2.0, care blochează mai multe proiecte: Vor să pară că Allen Coliban nu face nimic

USR PLUS Braşov acuză o alianţă USL 2.0, care blochează mai multe proiecte: Vor să pară că Allen Coliban nu face nimic

Reprezentanţii USR PLUS Braşov afirmă că, miercuri, în şedinţa Consiliului Local, „s-a oficializat majoritatea USL 2.0”, arătând că noua majoritate din CL este PNL+PSD şi deţine 15 din 27 de voturi. Astfel, mai multe proiecte au fost blocate.

„La Braşov astăzi s-a oficializat majoritatea USL 2.0. Noua majoritate din Consiliul Local este PNL + PSD şi deţine 15 din 27 de voturi. Majoritatea USL 2.0 este condusă de viceprimarul Sebastian Rusu de la PNL şi Lucian Pătraşcu de la PSD.

Majoritatea USL 2.0 astăzi a votat blocarea unui skatepark (!) şi un bikepark (!) făcut sub un pod şi un proiect de transformare a B-dului Victoria într-un bulevard verde (!)", a scris, pe Facebook, Radu Hossu, şeful Departamentului de Comunicare al USR PLUS Braşov.

ADVERTISING

Potrivit acestuia, noua majoritate USL 2.0 "blochează tot ceea ce vine din zona societăţii civile şi a USR PLUS".

"Motiv? Păi dacă blochezi proiectele, îl faci pe Coliban să pară că nu face nimic, după care în 2024 te plângi că nu a făcut nimic. Hai să vedem dacă pot prosti îndeajuns de multă lume îndeajuns de mult timp încât să le iasă planul", a adăugat el.

Și Coliban acuză

La rândul său, primarul Allen Coliban (USR PLUS) a subliniat că PSD şi PNL au votat împotriva noului SkatePark pentru tineri.

ADVERTISING

"Am propus ca Braşovul să aibă un adevărat loc de SkatePark, aşa cum merită, care să fie amenajat sub Podul de la Fartec, dar motivul pentru care nu au fost de acord este că… ar deranja vecinii.

Ce vecini? Cine locuieşte sub pod? Este clar că e un motiv fals şi nu îşi doresc ca tinerii să aibă un spaţiu adecvat de practicare a acestui sport. Mă voi lupta, în continuare, ca oraşul nostru să aibă un nou skatepark", a adăugat Coliban.

El a arătat că şedinţa CL a durat opt ore şi "a venit să consemneze şi să probeze ceea ce deja era evident, faptul că nu există o alianţă la Braşov între PNL şi USR PLUS, dimpotrivă există o alianţă menită să blocheze proiecte pe axa PSD şi PNL".

ADVERTISING

"Dacă cineva îşi imaginează că trei ani de zile rolul pentru care a ajuns în Consiliul Local este să blocheze proiecte benefice braşovenilor şi să încerce să blocheze activitatea executivă, ei bine, îmi pare rău, nu ăsta este rolul. (…) Nu este o problemă că nu avem majoritate în Consiliul Local, în continuare voi merge cu proiectele importante pentru braşoveni", a completat Coliban.

Protocolul pentru Brașov a fost astăzi încălcat de PNL! Brașovenii au decis în urma votului din 27 Septembrie 2020 că...

Publicată de Allen Coliban pe Miercuri, 29 septembrie 2021

Două festivaluri gen UNTOLD vor avea loc în Poiana Braşov, sub o altă denumire


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇