Trump avea un buton roșu pe birou ca sa-i fie adusă Cola Zero. Biden a renunțat la el (Foto)

Trump avea un buton roșu pe birou ca sa-i fie adusă Cola Zero. Biden a renunțat la el (Foto)

Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut Joe Biden, odată ajuns în Biroul Oval, a fost să înlăture …. butonul pe care Donald Trump îl apăsa când avea pofta de o Cola Zero.

Observația a fost făcută de jurnalistul britanic Tom Newton Dunn de la Times Radio.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Președintele Biden a desființat butonul de Cola dietetică”, a scris Dunn pe Twitter.

El a continuat, explicând de unde știe că un asemenea buton exista.

”Când Tim Shipman și cu mine i-am luat un interviu lui Donald Trump în 2019, am fost fascinați de ce funcție avea micul buton roșu. Într-un final, Trump l-a apăsat, și un majordom a adus degrabă o Cola dietetică pe o tavă argintată”.

Jurnalistul a postat și fotografii care îi susțin povestea.

Internauții au reacționat prompt.

”Prima lege pe care democrații ar trebui să o dea ar fi să se asigure că niciun dolar nu va mai putea fi vreodată cheltuit pe un buton care comandă sucuri pe tăvi de argint… Individul chiar s-a crezut rege…”, e unul dintre comentariile de pe Twitter.

Alții au postat imagini în care se observă același buton roșu pe birou și în mandatele lui Barack Obama sau George W. Bush și atrag atenția că totuși nu e nimic mai mult decât un mod de comunicare cu angajații.

Citește și: