Cum a ajuns viral un fan al lui Trump: S-a dus singur la un protest la care spera să fie mii de persoane (Foto)

Cum a ajuns viral un fan al lui Trump: S-a dus singur la un protest la care spera să fie mii de persoane (Foto)

Imaginea cu un singur susținător al lui Donald Trump venit la un protest anunțat în fața Capitolului local din New York a devenit viral.

Mark Leggiero s-a dus la ceea ce știa ca urmează a fi un protest față de ceremonia de învestitură a lui Joe Biden, gândindu-se că se va întâlni cu mii de alte persoane cu aceleași interese ca ale sale, conform The Independent.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Însă la fața locului a avut parte de o surpriză neplacută: nimeni altcineva nu a mai venit.

Astfel, o imagine în care Mark Leggiero stă singur în fața Capitolului cu un steag pro Trump în mână s-a viralizat după ce a fost postată pe Twitter de reporterul Morgan Mckay.

Moștenirea lui Donald Trump nu poate fi reparată printr-un ordin executiv

El a declarat presei ca ar vrea să facă parte din Partidul Patriot, făcând referire la faptul că Donald Trump a spus că intenționează să își lanseze propriul partid.

Leggiero s-a declarat dezamăgit de faptul că și-a petrecut ziua singur în fața Capitolului: „Speram că vom avea mai mulți susținători aici”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!