Ultimul discurs de preşedinte al lui Trump: Oamenii habar n-au cât de mult a muncit această familie pentru ei (Video)

Ultimul discurs de preşedinte al lui Trump: Oamenii habar n-au cât de mult a muncit această familie pentru ei (Video)

Donald Trump a susținut un ultim discurs la baza militară St. Andrews din postura de președinte al Statelor Unite ale Americii. De aici, el și Melania Trump vor zbura spre Florida.

„Și noi vă iubim. Pot să spun asta din adâncul sufletului. Au fost patru ani incredibili. Am facut o mulțime de lucruri împreună. Vreau să mulțumesc familiei, prietenilor, echipei și oamenilor care sunt aici.

Vreau să vă mulțumesc pentru efort. Oamenii habar nu au cât de mult a muncit această familie și au lucrat pentru ei. Puteau să aibă o viață mult mai ușoară. Au făcut o treabă excelentă și vreau să le mulțumesc”, a declarat Donald Trump, la începutul discursului.

ADVERTISING

Melania Trump: Să fiu Prima Doamnă pentru voi a fost cea mai mare onoare a mea

Apoi, Trump a vorbit despre soția sa, Melania, pe care a numit-o „o femeie frumoasă, demnă, populară cu oamenii” și pe care a invitat-o să adreseze câteva cuvinte.

„Să fiu Prima Doamnă pentru voi a fost cea mai mare onoare a mea. Vă mulțumesc pentru iubire și sprijin. Veți fi în gândurile și rugăciunile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, să vă binecuvânteze familiile și să binecuvânteze aceasta frumoasa natiune”, a spus Melania Trump.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Ce altceva să mai zici?", a adăugat Trump, mândru de ceea ce a transmis soția sa.

„Ce am făcut noi a fost uimitor după orice standarde. Am reconstruit armata americană, am creat o nouă forță numită Forța Spațială, nu am fost o administrație obișnuită”, a continuat Trump.

"Veteranii noștri sunt fericiți, oamenii noștri sunt fericiți, armata noastră este fericită. Numărul de locuri de muncă este incredibil. Dacă nu am fi fost loviți de pandemie, am fi avut cifre pe care nimeni nu le-a mai văzut pănă acum", a mai spus încă președintele american.

ADVERTISING

El a precizat că cifrele vor arăta bine și în perioada următoare și că pentru acest lucru oamenii ar trebui să își amintească de administrația sa.

Trump a ținut să precizeze că se vor întoarce "într-un fel sau altul", ceea ce a stârnit ropote de aplauze din partea publicului.

"Să aveți o viață minunată. Ne vom revedea curând", a adăugat el.

President Trump, Melania Trump's full speech before Washington departure

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇