Pandele a făcut circ la România TV chiar și împotriva PSD: "Fac moarte de om pentru familia mea, dacă e nevinovată” (Video)

Pandele a făcut circ la România TV chiar și împotriva PSD: "Fac moarte de om pentru familia mea, dacă e nevinovată” (Video)

Florentin Pandele, primar la Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, s-a dezlănţuit marţi, în direct, la România TV, împotriva conducerii PSD, dar şi a presei. În plus, el a spus că face „moarte de om” pentru familia lui.

„Îmi apăr soția, îmi apăr copiii. Fac moarte de om pentru familia mea, dacă e nevinovată. Dacă sunt vinovat, să fiu luat acum de procurorii României! Instituțiile statului, Parchet, Poliția, toți cei care fac anchetă probabil că au informații și le trimit către procurori”, a declarat Pandele.

În opinia edilului care conduce de 23 de ani orașul din Ilfov, Firea este cel mai puternic om politic din România, care „nu ascultă decât de soțul ei, în casă, ca soție și mamă a doi copii”.

„Gabriela Firea nu plânge niciodată, plânge doar în sufletul ei pentru ce se întâmplă, dar nu i-am văzut o lacrimă. Și nu este un om dur, ci un om foarte responsabil. Niciodată n-a plâns în fața lui Ciolacu. S-a dus cu demnitate să își dea demisia, deși nu i-a cerut nimeni. Și-a dat demisia ca să salveze PSD-ul, pentru că era un atac asupra PSD-ului și a înțeles, iar Gabriela Firea nu pleacă nicăieri”, şi-a lăudat Pandele soţia.

ADVERTISING

Cine a spus că nu îl cunoaște pe Godei?

În cazul azilelor, Pandele susţine că Firea nu ar fi spus niciodată că nu îl cunoaște pe Ștefan Godei (anchetat drept coordonator al azilelor).

„Cine a spus că nu îl cunoaște pe Godei? Doamna Firea a zis că nu este implicată, nu că nu îl cunoaște. Niciodată. Eu am spus că nu am cunoscut subiectul și repet și acum. Eu am spus că nu am știut de existența acestor cămine. De două săptămâni de zile, sunt aruncate tot felul de neadevăruri (...)

Hai să zicem că îl cunosc pe Godei de vreo 15 ani, poate de 10, dar înțeleg că e angajat la echipa de fotbal din Voluntari. Nu l-am angajat eu. (...) (Gabriela Firea) cum să nu îl cunoască? A fost angajat. Avem foarte mulți fini, petreceri. Am înțeles că a fost filmat la o petrecere unde noi eram nași”, a mai spus Florentin Pandele.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Liberalii își apără oamenii. Bravo lor!

Cel mai supărat este Pandele pe PSD, care ar fi urmărit să o distrugă pe Gabriela Firea, iar partidul nu i-a luat apărarea, așa cum au făcut liberalii cu oamenii lor.

„Cum vă explicați că a început scandalul de 15 zile și nu au ieșit? A ieșit o dată domnul Romașcanu (purtătorul de cuvânt al PSD - n.red.) să îi ia apărarea Gabrielei Firea. Cum vă explicați? Nu vă dă cu minus? Nu sunt multe semne de întrebare? Liberalii își apără oamenii. Bravo lor!”, a spus Pandele, cu referire la declaraţiile lui Klaus Iohannis, dar şi ale purtătorului de cuvânt Ionuţ Stroe.

ADVERTISING

„PSD-ul a așteptat ca Gabriela Firea să fie decimată! Probabil erau convinși că atât Gabriela Firea, cât și soțul Gabrielei Firea, primarul Florentin Pandele, sunt amestecați în această nenorocire”, a mai acuzat Pandele, citat de Hotnews.

Amintim că purtătorul de cuvânt al PSD a fost întrebat ieri dacă şi primarul din Voluntari, Florentin Pandele, ar trebui să îşi dea demisia. ”Este vorba despre toţi cei care au avut un impact sau o responsabilitate politică în zona respectivă. A fost menţionat ca şi alţii care sunt în zona de decizie politică şi administrativă, care au avut impact asupra desfăşurării activităţii în aceste azile, ar trebui să facă un pas în spate”, a răspuns Lucian Romaşcanu.

Însă primarul din Voluntari e supărat și pe presă, despre care spune că nu crede că există în istoria României „un spectacol mai grotesc” precum cel în care el și Gabriela Firea au fost „tocați”.

Iată declaraţiile pe larg:

EXCLUSIV Florentin Pandele iese la atac: „Gabriela Firea nu va mai face politică, e distrusă."
Confruntarea zilei din biroul sotului Gabrielei Firea

Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de ministru, vineri, după o întâlnire la Guvern cu Marcel Ciolacu.

Apoi, a scris pe Facebook o postare fluviu, în care se apără, se victimizează şi face acuzaţii. Iată câteva dintre declaraţiile ei de atunci:

  • Plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni!
  • Prietena și colega mea Ligia m-a urmat peste tot, în drumul profesional. Am muncit împreună până la epuizare, până la boală. Am plătit amândouă cu afecțiuni grave stresul acumulat la televiziune, în politică, mai ales la primărie. Ea plătește, la rândul ei, tot pentru că a avut încredere în oameni. A vrut să ajute. Nu să facă bani, nu să facă rău.
  • Scopul nu era doar să plec din Guvern.
  • Obiectivul demolatorilor mei din multe direcții este să nu mai intru în cursa pentru Primăria Capitalei!
  • Toate sondajele arată că aș fi câștigat în orice formulă politică.
  • Nu am de ce să mă rușinez, nu am nicio vină, nu aș fi acceptat să se întâmple ceva rău cu vreo persoană și să nu reacționez.
  • Plec pentru ca premierul să poată lucra în liniște
  • Sunt complet nevinovată, s-a văzut și din ancheta derulată
  • Voi continua toate inițiativele pentru oameni, în special pentru copii, tineri, femei din Senatul României
  • Nu, nu mă voi jena de credința mea și nu mă voi cenzura

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇