Orban vrea să rămână președintele PNL: Mi-am informat colegii că voi candida

Orban vrea să rămână președintele PNL: Mi-am informat colegii că voi candida

Președintele PNL Ludovic Orban a confirmat, luni, că vrea să rămână în fruntea partidului.

Fostul premier a spus că, după ce va convoca Congresul, își va depune oficial și candidatura în cadrul partidului.

”Mi-am informat colegii că am această intenție și că voi prezenta public imediat ce voi dispune declanșarea convocării Congresului”, a răspuns Orban întrebărilor jurnaliștilor pe acest subiect.

ADVERTISING

Liderul PNL a fost întrebat și de nemulțumirile de la nivelul coaliției de guvernare, mai ales în ce privește comunicarea. Orban a confirmat că au fost stabilite anumite întâlniri periodice pentru a îmbunătăți acest capitol.

”Am discutat, dar nu neapărat nemulțumiri, ci există, cum e firesc, o dorință de a îmbunătăți comunicarea, atât publică, cât și cu conducerea partidului. De aceea, am luat decizia de a avea întâlniri periodice cu grupurile parlamentare ale miniștrilor din coaliția de guvernare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După rezultatul de la alegerile parlamentare și modul în care a negociat formarea noului guvern, Ludovic Orban a fost contestat de mai multe voci din partid.

Unii dintre cei mai vocali au fost Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, care au spus public că Orban a eșuat ca președinte și trebuie să plece, acuzându-l că ”i s-a umflat capul” și conduce discreționar partidul.

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇