Kelemen Hunor: De fapt, suntem cinci în coaliţie. USR-PLUS înseamnă două partide, în PNL mai există nucleul PDL-ului şi acest lucru se simte

Kelemen Hunor: De fapt, suntem cinci în coaliţie. USR-PLUS înseamnă două partide, în PNL mai există nucleul PDL-ului şi acest lucru se simte

Preşedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, afirmă că în coaliţia aflată la guvernare sunt, de fapt, cinci componente, nu trei – referindu-se la USR şi PLUS, dar şi la ”nucleul PDL” din PNL.

Kelemen Hunor a apreciat că în orice coaliţie discuţiile sunt normale, însă diferenţele de opinie nu se simt nici în actul de guvernare şi nici în şedinţele Executivului.

”Nu stă coaliţia nici într-un ministru de la PNL, USR sau UDMR. Coaliţia şi liderii coaliţiei sunt ferm hotărâţi să ducă mandatul la bun sfârşit. În orice coaliţie există discuţii, există conflicte. Nu suntem la fel.

ADVERTISING

Dacă vă gândiţi, de fapt, suntem cinci în coaliţie, nu suntem trei, fiindcă USR-PLUS înseamnă două partide, în PNL mai există nucleul PDL-ului, încă nu au fost asimilaţi, între ghilimele, şi acest lucru se simte, dacă vreţi, dar din acest punct de vedere e absolut normal să fie discuţii”, a afirmat Kelemen Hunor, marţi seară, la B1 Tv.

Vicepremierul a făcut referire şi la atitudinea primului ministru Florin Cîţu, despre care a afirmat că este empatic şi tolerant.

”Florin Cîţu gestionează foarte bine chiar are o empatie şi o toleranţă de foarte multe ori mai mare decât aş accepta eu dacă aş fi premier. Eu îl respect pe Florin Cîţu pentru această deschidere şi pentru această răbdare”, a adăugat Kelemen Hunor.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇