Florin Roman (PNL): Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană

Florin Roman (PNL): Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană

Deputatul PNL Alba Florin Roman afirmă că Renate Weber „se pregăteşte să plece” din funcţia de Avocat al Poporului.

„Cu toată agitaţia din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu aşa-zisa iubire față de țară şi compatrioți”, a afirmat Florin Roman, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că Renate Weber, Avocatul Poporului, "această neînduplecată “luptătoare” pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor români", trebuie să plece.

ADVERTISING

Florin Roman promite că imediat ce PNL va avea majoritate în Parlament o va demite pe Renate Weber

"V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale.

Mai ales că nici nu ştim că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii...'astea au fost doar vorbe răutăcioase'. V-am dat și cel mai important argument...am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm.

ADVERTISING

Stimaţi colegi din coaliţie, propunem o nouă numire în funcţia de Avocat al Poporului? Şi convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?

Eu abia aştept!", şi-a încheiat Roman postarea.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇