Elena Lasconi: Liberalii să mă susțină pe mine, că pe Ciucă nu poți să-l dezlipești din poză de Ciolacu UPDATE Replica generalului

Elena Lasconi: Liberalii să mă susțină pe mine, că pe Ciucă nu poți să-l dezlipești din poză de Ciolacu <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Replica generalului

„Să mă susțină pe mine, pentru că pe domnul Ciucă nu mai poți să îl dezlipești din poză de domnul Ciolacu”, este mesajul Elenei Lasconi adresat liberalilor, în contextul candidaturii sale la alegerile prezidențiale.

Lasconi a fost întrebată, luni, la ieşirea de la Palatul Victoria despre declaraţiile privind susţinerea candidaturii sale de către PNL şi liderul Nicolae Ciucă.

”Am făcut apel şi fac încă o dată apel către partidele care se consideră de dreapta şi şi centru dreapta, pentru că în momentul de faţă eu spun că singura opţiune liberală din România este USR-ul”, a explicat Lasconi.

ADVERTISING

Ea a precizat că apelul a fost ca PNL să o susţină pe ea, la alegerile prezidenţiale.

”Să mă susţină pe mine, pentru că pe domnul Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de domnul Ciolacu. Au pierdut foarte mult din încrederea electoratului, au greşit de două ori prin coaliţia cu PSD şi eu cred că este o greşeală şi electoratul de dreapta, liberal, este dezamăgit”, a subliniat Elena Lasconi.

”Noi, pentru a avea democraţie în ţara asta, avem nevoie şi de socialişti şi de liberali, şi noi trebuie să consolidăm tot ce înseamnă dreapta”, a mai spus Lasconi.

ADVERTISING

Replica lui Ciucă

În replică. Nicolae Ciucă spune că va discuta şi va avea un dialog cu toată lumea:

”Eu am avut o atitudine cât se poate de normală şi decentă şi voi avea şi de aici înainte. Am sunat-o pe doamna Lasconi imediat după ce a câştigat funcţia de preşedinte al USR, am felicitat-o şi ceea ce îmi spuneţi acum nu este nimic altceva, din perspectiva mea, decât o invitaţie la dialog. Ca atare, voi discuta şi voi avea un dialog cu toată lumea”.

Întrebat despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL, Ciucă a spus: ”Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile”.

ADVERTISING

Elena Lasconi a fost desemnată candidata USR la președinția României, în cadrul congresului extraordinar al partidului de sâmbătă.

Apoi, USR a validat şi noua componenţă a Biroului Naţional al partidului, din care fac parte, printre alţii, Clotilde Armand, Allen Coliban, Dominic Fritz, Stelian Ion, Radu Mihaiu, Ionuţ Moşteanu, Claudiu Năsui, Cristina Prună, Vlad Voiculescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇