Elena Lasconi, în Piața Universității după calificarea naționalei de fotbal în optimile EURO 2024 (Galerie foto)

Elena Lasconi, în Piața Universității după calificarea naționalei de fotbal în optimile EURO 2024 (Galerie foto)

În ziua în care a devenit preşedintele USR, Elena Lasconi a sărbătorit în Piața Universității calificarea naționalei de fotbal în optimile Campionatului European 2024.

Elena Lasconi a postat fotografii în care apare strângând steagul României (că doar e Ziua Tricolorului azi) şi bucurându-se alături de românii din centrul Capitalei.

În Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară, oamenii au ieşit pe străzi şi scandează numele echipei naţionale, al jucătorilor şi al selecţionerului Edi Iordănescu.

”România, e”, cântă suporterii, mici şi mari, din întreaga Românie.

ADVERTISING

În Piața Universității din Capitală sunt mii de oameni care sărbătoresc rezultatul "tricolorilor", într-o atmosferă de veselie completă.

Elena Lasconi a câștigat alegerile interne din USR pentru funcția de președinte al partidului, din primul tur, cu peste 68% din voturi.

Imediat după anunţul de miercuri dimineaţă, iată ce spunea Lasconi: "Sunt mândră că sunt româncă, iar eu sărbătoresc prin fapte drapelul României în fiecare zi.

Şi m-aş bucura ca în această ţară să îl fluturăm cu toţii, în Piaţa Universităţii, la Iaşi, Constanţa, la Satu Mare, în România de dincolo de graniţele ţării şi să ne bucurăm împreună de victoria echipei naţionale de fotbal”.

ADVERTISING

Elena Lasconi a mai anunțat că îşi va depune candidatura pentru preşedinţia României. Ea a precizat că trebuie să o facă cel târziu joi, pentru că pe 29 iunie vor avea congres şi în USR funcţionează democraţia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇