Dan Tudorache se suspendă din PSD și susține că e nevinovat UPDATE Reacția partidului

Dan Tudorache se suspendă din PSD și susține că e nevinovat <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Reacția partidului

După ce a fost audiat 12 ore și pus sub control judiciar de DNA, Dan Tudorache anunță că se suspendă din PSD.

El își susține nevinovăția, într-o nouă postare pe Facebook:

”În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat și sper ca Justiția să facă lumină cât mai repede în acest dosar”, a scris fostul primar al Sectorului 1 pe contul său de Facebook.

Fostul edil a explicat că nu vrea să pună în pericol ”șansele reale de câștigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani și în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică”.

ADVERTISING

În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat și sper ca Justiția să facă...

Posted by Dan Tudorache on Saturday, November 21, 2020

UPDATE Reacția PSD

Partidul Social Democrat a luat act de decizia lui Daniel Tudorache.

”Referitor la decizia domnului Daniel Tudorache de a se suspenda din Partidul Social Democrat: Partidul Social Democrat a luat act de decizia domnului Daniel Tudorache de a se suspenda din partid. Este un gest de onoare. Suntem convinși că Daniel Tudorache va clarifica toate aspectele care îl vizează și își va dovedi nevinovăția”, transmite PSD, conform Mediafax.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pus sub control judiciar

Dan Tudorache a fost pus, sâmbătă, sub control judiciar de procurorii DNA, după ce a fost audiat timp de 12 ore de anchetatori.

El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor.

Acum, fostul edil tebuie să plătească o cauțiune de un milion de euro.

În același dosar este vizată și fosta soție a primarului, dar și menajera. Și pe numele celor două a fost stabilită câte o cauțiune.

Iată aici toate detaliile – Dan Tudorache a fost pus sub control judiciar cu cauțiune de un milion de euro. A fost audiat 12 ore UPDATE Acuzațiile DNA (oficial)

ADVERTISING

Iată și prima reacție a lui Dan Tudorache după ce a fost plasat sub control judiciar - Tudorache, după ce a fost pus sub control judiciar: Nu am nimic de ascuns, dar ce reclamă atâta urgență, în cazul unor presupuse fapte din 2008?

Citește mai multe despre acest caz:

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇