Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiții: Nu era nimeni la muncă!

Clotilde Armand, vizită surpriză la Compania de Investiții: Nu era nimeni la muncă!

Clotilde Armand susține că a fost în vizită surpriză în Piața Mureș, la complexul cu același nume, în care funcționează două instituții ale Primăriei: „Am avut un șoc. Nu era nimeni la muncă”.

„Am avut un șoc. Am fost în Piața Mureș. În clădirea din Complexul Piața Mureș funcționează 2 instituții ale primăriei: Compania de Investiții la etajul 1 și direcția de Salubrizare la etaj. Tot în această clădire a funcționat Biroul Electoral de Sector… și tot aici a avut fostul primar sediul de campanie. În numele transparenței vă prezint ce am găsit la Compania de Investiții înființată de fostul primar: nu era nimeni la muncă. Această direcție are 40 de angajați și toți sunt de negăsit. Prin această companie s-au făcut mai multe contracte dubioase: celebrul spot al spitalului inexistent interzis de CNA, celebra machetă a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puțin de 9 patinoare cu 60 milioane de euro”, anunță Clotilde Armand.

ADVERTISING

În aceeași clădire are sediul și Direcția Protecția Mediului Sector 1: această direcție este „celebră pentru că era situată deasupra BES 1. În Direcția Protecția Mediului Sector 1 am găsit imediat după terminarea scrutinului acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Pentru că n-am găsit pe nimeni la Compania de Investiții am decis să stăm de vorbă cu șefii acestei direcții de mediu. Apoi, am reușit într-un final să dau de doamna directoare de la Compania de investiții”.

ADVERTISING

Am avut un șoc. Am fost în Piața Mureș. În clădirea din Complexul Piața Mureș funcționează 2 instituții ale primăriei:...

Posted by Clotilde Armand on Thursday, November 5, 2020

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇