Ciucu vrea capul unui director USR: E o rușine pentru București! M-a mințit! Incompetență crasă!

Ciucu vrea capul unui director USR: E o rușine pentru București! M-a mințit! Incompetență crasă!

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), acuză Trustul de Clădiri Metropolitane că defrișează fără rost arbori de pe Bulevardul Prelungirea Ghencea. Și cere demiterea directorului general Cristian Hiver (USR), pe care-l acuză de incompetență și minciună.

Proiectul supralărgirii Bulevardului Prelungirea Ghencea a fost, în permanență, o sursă de tensiune între Ciprian Ciucu și primarul general Nicușor Dan.

Mai exact, Ciucu a susținut mereu că proiectul – început în mandatul Gabrielei Firea - bate pasul pe loc. Tot Ciprian Ciucu spunea că ar vrea să preia parte din proiect și să-l gestioneze la Primăria Sectorului 6.

ADVERTISING

Iar Nicușor Dan a promis că va debloca lucrările și a susținut că Ciucu nu i-a cerut să preia secțiunea pe care ar fi fost normal să o facă Primăria Sectorului 6.

Una peste alta, iată care este, la acest moment, situația pe fiecare tronson al lucrării:

  • Tronsonul 1 (Ghencea – Strada Brașov)  Aici lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane. Partea carosabilă ar urma să se finalizeze în această primăvară. Dar Trustul nu lucrează și la stația tramvaiului 41 din fața stadionului Steaua (care va trebui, de asemenea, finalizată).
  • Tronsonul 2 (Strada Brașov – Strada Râul Doamnei) Este finalizat.  
  • Tronsonul 3 (Strada Râul Doamnei – Strada Valea Oltului). PMB a lansat licitație, s-a depus o singură ofertă
  • Tronsonul 4  (Strada Valea Oltului – Strada Mărăcineni). Face parte din aceeași licitație ca și  Tronsonul 3.
  • Tronsonul 5 (Strada Mărăcinei – Pasajul Domnești). Este în grija CNAIR, în faza de proiectare a lucrărilor.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ce l-a supărat pe Ciucu

În dimineața zilei de miercuri, 20 martie, primarul Sectorului 6 a postat pe Facebook imagini cu muncitori care defrișează arbori din fața unor blocuri.

Compania Trustul Metropolitan de Construcții a PMB este o rușine pentru București! Defrișează (ei au aviz) arborii de pe...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Miercuri, 20 martie 2024

„Compania Trustul Metropolitan de Construcții a PMB este o rușine pentru București! Defrișează (ei au aviz) arborii de pe Prelungirea Ghencea fără să fie nevoie să defrișeze!

Păcat, oamenii din acele blocuri chiar erau protejați de către acei arbori. Acești arbori puteau fi salvați!

ADVERTISING

Aceasta companie este condusă de Cristian Hiver, unul dintre cei mai incompetenți directori pe care i-a avut vreodată Bucureștiul. De peste 3 ani de când e director, și-a bătut efectiv joc de Prelungirea Ghencea: progresul lucrărilor este de un penibil desăvârșit, în jur de 2% din totalul lucrărilor.

M-a pus dracu' să susțin politic 3 capitalizări ale acestei companii, cu speranța că vor trata serios Prelungirea Ghencea. M-a mințit, a luat banii și i-au dus la Pasajul Doamna Ghica acest incompetent, Hiver fiind în alt partid.

Cer Consiliului General demiterea lui Cristian Hiver pe motiv de incompetență crasă!”.

Cristian Hiver este membru USR, după cum au confirmat anterior surse din cadrul Consiliului General pentru Spotmedia.ro.

Hiver: Revin cu comunicat de presă

L-am contactat pe directorul general al Trustului de Clădiri Metropolitane pentru a obține un punct de vedere.

Hiver nu a dorit să comenteze, ci a spus că va reveni către redacția Spotmedia.ro cu un comunicat de presă care să clarifice situația.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇