Ciolacu spune că nu se bucură deloc de scoaterea Dianei Șoșoacă din cursa electorală: După ultimele declarații, eu m-am speriat

Ciolacu spune că nu se bucură deloc de scoaterea Dianei Șoșoacă din cursa electorală: După ultimele declarații, eu m-am speriat

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al României, Marcel Ciolacu, afirmă că nu se bucură absolut deloc de scoaterea Dianei Şoşoacă din cursa electorală pentru funcţia supremă în stat.

El spune că în această cursă electorală Diana Şoşoacă ”nu îl deranja” deloc, iar acum constată că, după decizia privind candidatura ei, ”i-a venit un decont, total gratuit”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, într-o emisiune difuzată luni după-amiază la Pro Tv, pe o scară de la 1 la 10 cât îl bucură faptul că a fost anulată candidatura Dianei Şoşoacă pentru Preşedinţia României.

ADVERTISING

”Mi-a venit totul în cap. Tot decontul a venit la mine, total gratuit. Nu aveam probleme nici cu sondajele, nu aveam probleme nici cu percepţiile, încercam să-mi fac treaba, intrasem în logica mea, dar această decizie, de fapt pe mine, cumva, m-a dus să iau totul de la zero, nu că ar fi o schimbare de fond. Pe mine nu mă deranja Diana Şoşoacă. Mai mult, mi-a venit mie un decont, total gratuit”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Acesta s-a arătat ”speriat” de declaraţiile Dianei Şoşoacă.

ADVERTISING

”După ultimele declaraţii, eu m-am speriat. Eu nu am crezut că un politician, sau nu am crezut că un român, poate să se exprime la modul acesta antisemit, gratuit şi cumva să reîntoarcem toată istoria României şi tot ce, cumva, am vrut să şi uităm, dar să şi depăşim”, a adăugat Ciolacu.

Recent, Diana Şoşoacă l-a omagiat pe Corneliu Zelea Codreanu, fostul şef al Mişcării Legionare.

“Trăiască Legiunea şi Căpitanul, omorâţi de aceeaşi putere jidănească care a acţionat şi acum”, a afirmat Şoşoacă după respingerea candidaturii sale în alegerile prezidenţiale.

ADVERTISING

Candidatura Dianei Șoșoacă, anulată de CCR

Amintim: Candidatura la alegerile prezidențiale a Dianei Șoșoacă (SOS) a fost respinsă, potrivit unei decizii de sâmbătă a Curții Constituționale a României (CCR).

Curtea a admis, cu majoritate de voturi (5 la 2, pentru că doi judecători lipseau), contestațiile depuse împotriva candidaturii la președinție a Dianei Șoșoacă și a anulat decizia BEC privind înregistrarea candidaturii.

Pe numele Dianei Șoşoacă fuseseră depuse două contestații, una semnată de Amalia Bellantoni și una de Gheorghe Mihai Ursa.

Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată.

Principalele reacții politice apărute după anunțul deciziei îl creditează pe Marcel Ciolacu drept principal beneficiar al acestei decizii și acuză PSD de intruziune politică în activitatea CCR.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇