Apelul lui Alex Găvan: Alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică! Alegerea fiecăruia dintre noi e de nepreţuit

Apelul lui Alex Găvan: Alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică! Alegerea fiecăruia dintre noi e de nepreţuit

Alpinistul Alex Găvan, activist de mediu, a lansat pe Facebook un apel pentru o prezenţă cât mai mare la vot la alegerile locale de duminică, susţinând că alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică şi că alegerea fiecăruia dintre noi este de nepreţuit.

”Dragii mei, iubiţii mei, alegerea niciunuia dintre noi nu este prea mică! Alegerea fiecăruia dintre noi este de nepreţuit. Luaţi aminte!”, a scris alpinistul Alex Găvan pe Facebook în ziua alegerilor locale.

https://www.facebook.com/alexandru.gavan/posts/10164078110910408
ADVERTISING

Prezenţa la vot este 19,78 % la nivel naţional, iar în Bucureşti este 15.33 %, la ora 13:00, la alegerile locale de duminică. În Bucureşti, prezenţa la urne este mai mare decât în urmă cu patru ani, când a fost 13,47 %. 

ADVERTISING

Performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă, Alex Găvan a escaladat şapte vârfuri de peste 8.000 de metri din Himalaya prin mijloace corecte, fără oxigen suplimentar şi fără porteri de altitudine.

Alex este sau a fost, de asemenea, implicat în numeroase cauze de mediu, printre care se numără stoparea tăierilor ilegale de păduri, protecţia ultimelor pădurilor virgine, Parcul Natural Văcăreşti, Centura Verde a Bucureştiului, salvarea Aspretelui, o specie rară de peşte, sau interzicerea utilizării cianurii în minerit.

ADVERTISING

Alex Găvan este, de asemenea, implicat şi în numeroase cauze sociale.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇