Analistul Iulian Chifu a fost numit consilier de stat la Cancelaria premierului

Analistul Iulian Chifu a fost numit consilier de stat la Cancelaria premierului

Analistul politic Iulian Chifu a fost numit consilier de stat la Cancelaria premierului. El a precizat că a acceptat propunerea premierului, având în vedere relația veche și prietenia care îi leagă.

”Am avut azi onoarea să mi se propună poziţia de consilier de stat al premierului Nicolae Ciucă. Având în vedere relaţia veche şi apropiată şi prietenia care mă leagă de generalul Ciucă, am acceptat.

E de muncă, iar provocările în zona în care mă pricep - relaţii internaţionale, securitate, conflicte, crize, afaceri strategice - sunt numeroase. Cu sprijinul instituţional necesar şi cu ajutorul echipei, sper să reuşesc să fac faţă şi acestei responsabilităţi pe care mi-am asumat-o”, a anunţat Chifu, într-o postare pe Facebook.

Am avut azi onoarea sa mi se propuna pozitia de consilier de stat al Premierului Nicolae Ciuca. Avand in vedere relatia...

Publicată de Iulian Chifu pe Miercuri, 8 decembrie 2021

Decizia de numire a lui Chifu a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

ADVERTISING

În vârstă de 53 de ani, Chifu a fost consilier pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă al fostului preşedinte Traian Băsescu, post deşinut din 2011 până în decembrie 2014. Este preşedinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor şi Early Warning.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇