Alegeri locale în două comune unde a fost egalitate între candidați

Alegeri locale în două comune unde a fost egalitate între candidați

Un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar are loc duminică pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj din comunele Cheţani, judeţul Mureş, şi Poşaga, judeţul Alba. Secţiile de votare s-au deschis la ora 07:00 şi se vor închide la ora 22:00.

În comuna Cheţani, judeţul Mureş, este organizat un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj, respectiv domnul Bega Daniel-Marcel, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi domnul Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat, informează AEP.

ADVERTISING

La scrutinul din 9 iunie, aceştia au obţinut câte 431 de voturi fiecare, dintr-un număr total de 1.202 voturi valabil exprimate.

De asemenea, are loc un un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar în comuna Poşaga, judeţul Alba, pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj, respectiv Popa Aurelia, propusă de Partidul Social Democrat, şi Bulgăr Ionel, propus de Partidul Naţional Liberal.

La scrutinul din data de 9 iunie, aceştia au obţinut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690 de voturi valabil exprimate.

ADVERTISING

Secţiile de votare se deschid duminică, la ora 07:00, şi se închid la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetăţenii care, la ora 22:00, se află în sediul secţiei de votare, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot.

Datele privind prezenţa la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secţiilor de votare, prin afişarea pe pagina de internet a Autorităţii Electorale Permanente - https://prezenta.roaep.ro.

ADVERTISING

Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secţiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeaşi pagină, imediat după întocmirea acestora.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇