Alegeri locale 2024: Primarul acuzat de hărțuire sexuală de către o subalternă, reales cu peste 50% din voturi

Alegeri locale 2024: Primarul acuzat de hărțuire sexuală de către o subalternă, reales cu peste 50% din voturi

Primarul comunei Păuleşti din judeţul Prahova, Tudor Sandu, care se confruntă cu acuzaţii de hărţuire sexuală din partea unei subalterne care l-a şi reclamat la Poliţie, a fost reales în funcţie.

El a fost votat de peste jumătate dintre alegătorii din comună care au mers duminică la urne.

Datele provizorii publicate în urma centralizării voturilor din cele cinci secţii de votare din Păuleşti arată că edilul a obţinut peste 56% din voturi. 

ADVERTISING

Tudor Sandu (PNL) este acuzat de o femeie cu două decenii mai tânără decât el şi care îi este subalternă.

„Votul dumneavoastră mă onorează, mă motivează şi mă obligă să fiu în continuare primarul devotat care munceşte pentru Păuleşti! Este deopotrivă victoria mea şi a dumneavoastră, a celor care aţi ales continuitatea şi dezvoltarea comunei noastre”, a transmis edilul pe Facebook, în urma victoriei de la alegerile locale.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, la data de 3 iunie a.c, de către un bărbat, apărător ales al unei femei de 35 de ani, cu privire la faptul că aceasta ar fi fost hărţuită sexual.

ADVERTISING

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că femeia ar fi fost angajată a unei instituţii publice începând cu anul 2016 şi până în prezent. De asemenea, a fost identificată şi persoana bănuită de comiterea faptei că fiind un bărbat de 59 de ani, din cadrul aceleiaşi instituţii”, informau recent oficialii Inspectoratului de Poliţie Prahova. 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că vizat de acuzaţii este primarul Tudor Sandu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇