Bruce Willis își pierde pofta de viață: "Era un cititor pasionat, dar acum nu mai citește"

Bruce Willis își pierde pofta de viață: "Era un cititor pasionat, dar acum nu mai citește"

Bruce Willis își pierde „pofta de viață și abilitățile lingvistice” din cauza demenței frontotemporale, o boală degenerativă a creierului.

Anul trecut, Bruce (68 de ani) s-a retras din showbiz din cauza luptei sale cu afazia, o boală a creierului care determină deteriorarea abilităților lingvistice. Apoi, în luna februarie, familia sa a anunțat că boala a „progresat” și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD).

Glenn Gordon Caron, care a creat serialul "Moonlighting" (Maddie şi David) din anii '80, și-a împărtășit acum sentimentele după ce l-a întâlnit. "Simt că a înțeles cine sunt în primele trei minute", a declarat Glenn într-un interviu acordat Page Six.

ADVERTISING

Acesta spune că actorul a fost un cititor pasionat, dar acum nu mai citește.

„Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar el este încă Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar pofta de viață i-a dispărut”.

"Ceea ce face ca boala lui să fie atât de odioasă este că, dacă ai petrecut timp cu Bruce Willis, știi că nu exista nimeni care să aibă mai multă poftă de viață decât el. Îi plăcea să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maxim, dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o ușă foarte mică”, a adăugat producătorul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În prezent, Willis este îngrijit de soția sa Emma Heming, cu care are două fiice: Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani.

Actorul mai are trei fiice adulte - Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani - cu fosta sa soție Demi Moore, care a rămas mereu alături de el.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇