Soția lui Bruce Willis le-a cerut paparazzilor să nu mai strige după actor: "Lăsați-l să ajungă din punctul A în punctul B în siguranță" (Video)

Soția lui Bruce Willis le-a cerut paparazzilor să nu mai strige după actor: "Lăsați-l să ajungă din punctul A în punctul B în siguranță" (Video)

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, le cere paparazzilor „să păstreze distanţa” atunci când îl urmăresc pe actorul diagnosticat cu demenţă.

Soţia lui Bruce Willis a publicat un videoclip pe Instagram, povestind un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei, în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară, atunci când s-a întâlnit cu prieteni la o cafea în Santa Monica.

ADVERTISING

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a spus ea, citată de Variety.

„Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că mesajul acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru!". 

„Ştiu că acesta este jobul tău, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău. Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu face asta. Lasă-i spaţiu. Permite familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a continuat Emma Heming Willis pe Instagram.

Declaraţia ei vine la câteva săptămâni după ce familia a anunţat că afazia lui Willis a evoluat în demenţă frontotemporală, care este adesea diagnosticată la o vârstă mai mică decât alte forme de demenţă. Simptomele pot include modificări de personalitate, dificultăţi de vorbire şi tulburări motorii.

ADVERTISING

Bruce şi Emma sunt căsătoriţi din 2009.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇