Bruce Willis, în stare din ce în ce mai gravă

Bruce Willis, în stare din ce în ce mai gravă

Starea de sănătate a actorului Bruce Willis, 67 de ani, care suferă de afazie – o boală care îi afectează abilităţile cognitive – se deteriorează rapid.

Familia se bucură de momentele petrecute împreună, pentru că ar putea fi ultimele, spune o persoană apropiată de acesta. ”Ei preţuiesc fiecare clipă”, a declarat sursa pentru tabloidul american Radar Online. 

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, spune acest apropiat al familiei, înainte de a preciza că fiicele lui speră la un „miracol de Crăciun”.

ADVERTISING

Actorul a anunţat în martie că a fost nevoit să pună capăt carierei din cauza stării de sănătate.

„Vrem să vă anunţăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate şi a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, a anunţat fiica sa Rumer Willis, pe Instagram.

Afazia e o boală care presupune pierderea totală sau parțială a capacității de a vorbi și de a înțelege limbajul articulat. Nu există niciun remediu pentru afazie, dar simptomele pot fi ameliorate, mai ales dacă au fost identificate din timp.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇