A murit actrița Kirstie Alley

A murit actrița Kirstie Alley

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie „Cheers” din anii 1980 și 1990, a murit de cancer la 71 de ani.

Anunțul a fost făcut de familie, printr-un comunicat. Nu e specificat ce cancer avea, ci doar că a fost „descoperit recent”.

„A fost înconjurată de familie și a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și pentru orice aventuri o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o și mai uimitoare mamă și bunică”, se arată în comunicat.

To all our friends, far and wide around the world…We are sad to inform you that our incredible, fierce and loving...

Publicată de Kirstie Alley pe Luni, 5 decembrie 2022

Născută în Wichita, Kansas, a mai apărut în filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” și în seria de filme „Look Who's Talking”.

Kristie-Alley-Star-Trek-Spok
Foto: Arhivă Facebook/Kristie Alley

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme "Uite cine vorbește", i-a adus un omagiu pe Instagram. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie", a scris el alături de o fotografie cu ea.

ADVERTISING

„Știu că ne vom revedea".

Kristie-Alley-John-Travolta
Foto: Arhivă Facebook/Kristie Alley

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson.

Ea a apărut în 147 de episoade, după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularității sale și a continuat să apară până la sfârșitul acestuia, în 1993.

În 1993, a câștigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David's Mother”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇