A murit Denise Dowse, actrița cunoscută din serialele „Beverly Hills 90210”, „Insecure” și „New Amsterdam”

A murit Denise Dowse, actrița cunoscută din serialele „Beverly Hills 90210”, „Insecure” și „New Amsterdam”

Actriţa americană Denise Dowse, cunoscută pentru rolurile sale din serialele „Beverly Hills 90210” şi mai recent „Insecure”, a murit la vârsta de 64 de ani.

Sora ei, Tracey Dowse, a făcut anunţul duminică pentru CNN, confirmând o informaţie publicată pe contul de Instagram al actriţei.

Acum o săptămână, Tracey Dowse a anunţat că sora ei este la spital, în comă după o meningită severă. 

În „Beverly Hills”, serial celebru al anilor 1990, ea interpreta rolul secundar dar recurent al lui Yvonne Teasley, director-adjunct al liceului frecventat de personajele principale. 

În ultimii ani, ea a interpretat-o pe psihologul Molly în „Insecure”, serial creat de Issa Rae şi difuzat de HBO.

De-a lungul carierei sale de 30 de ani, ea a apărut în numeroase seriale de succes precum „Seinfeld”, Buffy spaima vampirilor”, „Bones”, „New Amsterdam”, „Grey's Anatomy”.

În cinema, a apărut în „Ray”, filmul despre Ray Charles, alături de Jamie Foxx, sau în „Requiem For a Dream” de Darren Aronofsky.

Denise Dowse s-a remarcat şi ca regizoare. Ea a semnat recent „Remember Me: The Mahalia Jackson Story”, film biografic despre cântăreaţa americană de gospel.

Câţiva dintre colegii ei din serialul „Beverly Hills 90210” i-au adus omagii. „Îmi voi aminti întotdeauna scenele mele cu Denise cu cel mai mare respect pentru talentul ei şi cu cea mai mare pasiune pentru sufletul iubitor care a fost”, a spus Ian Ziering (Steve) pe Instagram. „Toţi te-am iubit atât de mult”, a spus Tori Spelling (Donna) pe aceeaşi reţea de socializare. „Eşti domnişoara Teasley pentru totdeauna”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇