O dronă a căzut chiar în interiorul vulcanului care erupea. Ultimele imagini surprinse sunt spectaculoase (Video)

O dronă a căzut chiar în interiorul vulcanului care erupea. Ultimele imagini surprinse sunt spectaculoase (Video)

Fotograful Joey Helms a încercat și a reușit să surprindă imagini spectaculoase cu vulcanul Fagradalsfjall, din Islanda, care erupea. Însă prețul a fost drona pe care o conducea de la distanță.

Drona s-a apropiat prea mult de lava aruncată în văzduh și, în cele din urmă, s-a prăbușit în materia incandescentă, chiar în craterul vulcanului, arată IFL Science.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Însă imaginile surprinse până în acest moment aproape că nu au pereche.

Totul a avut un preț - 1.765 de dolari – însă fotograful nu are niciun regret.

Citește și Erupția Vezuviului din Roma Antică a transformat creierii victimelor în sticlă! S-au găsit neuroni conservați după 2000 de ani

Vulcanul Fagradalsfjall nu mai erupsese de 800 de ani, când a luat pe toată lumea prin surprindere, în luna mai a acestui an. De atunci, face spectacol.

În scurt timp, se va liniști, erupțiile sale fiind din ce în ce mai puțin violente, așa cum a fost și cea surprinsă în înregistrare.

Vezi și A erupt vulcanul La Soufriere din Caraibe: Mii de persoane au fost evacuate (Video)


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!