Twitter va lansa abonamente pentru accesarea anumitor postări

Twitter va lansa abonamente pentru accesarea anumitor postări

Twitter a anunţat Super Follows, o formă de abonament prin care utilizatorii vor trebui să plătească abonament pentru a dobândi acces la unele postări.

După ce, în urmă cu doar câteva zile, Twitter a anunţat că lucrează la o formă de subscripţie prin care accesarea anumitor postări să se facă doar dacă se plăteşte un abonament lunar, compania americană a revenit cu prezentarea concretă a acestei facilităţi.

Utilizatorii Twitter vor putea cere, în curând, un abonament lunar pentru a da acces la unele din propriile postări şi, de partea cealaltă, cei interesaţi de postările respective vor trebui să-l plătească.

ADVERTISING

Super Follows, cum se va numi această funcţie, va permite utilizatorilor să selecteze unele din propriile postări, care să intre sub incidenţa abonamentului. Dincolo de postări, tot în abonament poate intra un newsletter, un badge sau alte forme de conţinut ori apartenenţă.

Twitter, care descrie această facilitate ca o formă de monetizare pentru publisheri şi creatorii de conţinut, a dat exemplul unui abonament de 5 dolari pe lună, însă se pare vor exista mai multe praguri de preţ, la alegerea utilizatorilor.

ADVERTISING

Alături de viitoarele abonamente, Twitter a anunţat Communities - grupuri formate în jurul unui anumit subiect. Utilizatorii Twitter vor putea urmări aceste grupuri aşa cum utilizatorii Facebook se înscriu în grupuri sau cei de Instagram urmăresc tag-uri.

Pentru niciuna din cele două viitoare facilităţi nu există o dată de lansare anunţată oficial.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇