4 motive să-ți cumperi un iPhone recondiționat în 2023

4 motive să-ți cumperi un iPhone recondiționat în 2023

Piaţa de smartphone-uri şi accesorii tehnologice a evoluat constat în ultimii ani. De la an la an, marii producători au introdus în atenţia consumatorilor nenumărate modele de telefoane inteligente, cu specificaţii impresionante, de la procesoare eficiente şi camere avansate, până la ecrane cu rezoluţii uimitoare. 

Apple, unul dintre cei mai mari producători de tehnologie din lume, conduce piaţa de telefonie mobilă prin inovaţie, creativitate, dar şi printr-o performanţă de neegalat. iPhone, telefonul emblematic al companiei este apreciat nu doar de consumatori, ci şi de critici, având un design superb, minimalist, dar şi o performanţă crescută din toate punctele de vedere, indiferent că este vorba de procesor, cameră, display sau sistemul de operare.

Însă, unul dintre obstacolele care împiedică mulţi utilizatori să cumpere un iPhone nou este preţul, de cele mai multe ori prea mare. Cu toate acestea, posibilitatea de a achiziţiona un astfel de smartphone este acum la indemana celor care isi doresc sa-si schimbe telefonul in 2023. Asta pentru că există varianta telefoanelor recondiționate. 

ADVERTISING

Una dintre cel mai des întâlnite întrebări adresate de utilizatori este de ce să-ţi cumperi iphone recondiţionat? Există mai multe motive pentru care merită să investești într-un astfel de telefon, chiar dacă nu este nou- nout si nu traiesti entuziasmul de a deschide tu insuti sigiliul cutiei. Cele mai importante avantaje sunt următoarele:

  1. Un cost de achiziţie mai scăzut

Unul dintre cele mai importante motive pe care trebuie să îl aveţi în vedere este preţul de achiziţie. Un iPhone recondiţionat poate avea un preţ semnificativ mai mic, fiind de cele mai multe ori comercializat cu 25 – 40% mai ieftin decât în cazul aceluiaşi model nou. Având în vedere acest lucru, un iPhone refurbished poate fi cea mai bună soluţie pentru clienţii care au un buget mai redus sau doresc să facă o economie substanţială.

Dat fiind faptul că device-urile au fost utilizate anterior, există posibilitatea ca acestea să prezinte mici urme de folosinţă, însă din cauza costului care a fost redus considerabil, tot mai multe persoane optează pentru această variantă convenabilă. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  1. Garanţie 

iPhone-urile recondiţionate comercializate au fost supuse unor testări riguroase, atât interne, cât şi externe. Pentru a oferi clientului produse de cea mai bună calitate, aceste smartphone-uri sunt controlate temeinic pentru a avea garantia ca piesele sunt într-o stare de funcţionare bună. În cazul în care sunt găsite componente care nu funcţionează aşa cum ar trebui, acestea sunt înlocuite cu piese originale. Având în vedere atenţia la detalii şi inspecţia severă, vă veţi putea bucura de un telefon care va fi aproape identic cu unul nou la un preţ semnificativ mai mic.

Pentru a ajuta clienţii să se bucure o perioadă cât mai îndelungată de noul lor telefon, variantele reconditionate sunt însoţite de o garanţie de 24 de luni, nu doar pentru smartphone, ci şi pentru accesoriile incluse şi baterie, acest lucru reflectând încrederea şi siguranţa în telefonul comercializat.

ADVERTISING
  1. O variantă mai prietenoasă cu mediul înconjurător

Una dintre cele mai mari probleme ale societăţii în ziua de azi este cantitatea tot mai mare de deşeuri electronice. Eliminarea acestora prin metode necorespunzătoare contribuie în mod direct la o grija precara fata de mediului înconjurător, ape si ecosisteme naturale delicate. De asemenea, telefoanele au în componenţa metale preţioase ce pot fi reciclate, însă de cele mai multe ori acest lucru nu este alternativa preferată. Fabricarea unui telefon nou va introduce în atmosferă o cantitate semnificativă de dioxid de carbon ce va polua aerul şi va agrava situaţia ecologică la nivel mondial.

Dacă alegeţi să achiziţionaţi un iPhone recondiţionat veţi putea să întrerupeţi acest ciclu periculos şi să contribuiţi în mod pozitiv la reducerea deşeurilor electronice şi a amprentei personale de carbon, prin refolosirea unui smartphone perfect funcţional. În acelaşi timp, ambalajul în care veţi primi noul device este de asemenea ecologic şi provine din surse sustenabile. Puteţi face o schimbare mică, dar pozitivă dacă alegeţi să achiziţionaţi un iPhone recondiţionat în locul unuia nou.

  1. Mai multe modele, mai multe opţiuni

Un avantaj de care puteţi beneficia este acela că în momentul în care aţi decis că doriţi un iPhone refurbished, aveţi la dispoziţie un număr mult mai mare de modele din care să selectaţi. Nu trebuie să vă limitaţi la ultimul model ieşit pe piaţă, putând alege o versiune introdusă în anii anteriori, în acest fel putându-vă bucura de performanţe puternice la un preţ mult mai mic şi la specificaţiile care să se potrivească cu nevoile dumneavoastră. Astfel, aveţi opţiunea de a selecta variante de 64GB, 128GB sau chiar 256 GB de memorie internă, modele cu display-uri de dimensiuni diferite şi aşa mai departe, caracteristici care să satisfacă orice cerinţă sau exigenţă rezonabilă.

Ce iPhone-uri reconditonate poţi să îţi achiziţionezi chiar azi?

iPhone-urile produse de compania Apple sunt unele dintre cele mai apreciate device-uri la nivel mondial. Puteţi să achiziţionaţi şi dumneavoastră chiar azi un model performant, la un preţ mult mai mic decât unul nou. Printre cele mai populare alegeri în rândul consumatorilor sunt următoarele:

  1. iPhone 11 Pro, 256 GB

Cu un preţ de doar 3.199,00 Ron, iPhone 11 Pro refurbished este şi în anul 2023 o achiziţie ce trebuie luată în considerare daca doriti un telefon nou. Având în vedere că un iPhone nou are un preţ care porneşte de la 4.500 Ron, nu este de mirare faptul că mulţi utilizatori preferă varianta recondiţionată, obţinând în acest fel un telefon performant la un preţ cu aproape 30% mai ieftin.

  1. iPhone XS Max, 256 GB

Deşi este un smartphone ieşit pe piaţa cu un an mai devreme decât modelul precedent, iPhone XS Max este încă o variantă populară printre consumatori. Acesta are un preţ de 2.999,00 Ron, o reducere semnificativă de aproximativ 39% faţă de unul nou, care se poate găsi la preţuri de aproximativ 4.900 Ron.

După cum se poate observa, modelele prezentate dovedesc faptul că alegerea unui iPhone recondiţionat poate fi una dintre cele mai bune soluţii pentru a beneficia de tehnlogie avansată la preţuri imbatabile.

În 2023, utilizatorii de gadgeturi cauta să acorde o atenţie sporită bugetului personal şi modului în care achiziţionează produse noi. De aceea, anul acesta puteti alege cu incredere un iPhone recondiţionat. Este o variantă mult mai accesibilă din punct de vedere economic şi mai prietenoasă cu mediul înconjurător, putând în acest fel să vă bucuraţi de o performanţă incredibilă la un preţ mai redus.