Horoscop zilnic: 8 ianuarie

Horoscop zilnic: 8 ianuarie

Berbec

Este necesar să fii prudent în ce privește chestiunile financiare și administrarea resurselor materiale. Oricât de mult ți-ai dori să faci o investiție semnificativă, asigură-te că merită efortul.

Pe de altă parte, dacă aștepți un sprijin financiar de la un prieten sau o cunoșțință, nu conta prea mult pe asta, ci orientează-te și către alte soluții. În sfera profesională, evita ieșirile temperamentale și criticile dure.

Taur

Luna prezența în Scorpion, în zona relațiilor oficiale, în raporturi tensionate cu planetele din zona carierei, indică posibile conflicte cu șefii sau cu persoane autoritare din viață ta.

Așadar, chiar dacă ai ajuns la limita răbdării în privința unor probleme persistente din zona profesională, încearcă să gestionezi cu calm orice discuție. Nu este exclus ca în această perioadă să faci o schimbare de direcție în acest domeniu de viață.

Marte în Taur, 7 ianuarie- 3 martie 2021. Pentru ce merită să lupți?

Gemeni

Luna în Scorpion activează zona muncii. Aspectele sunt tensionate și vizează în mod special demersurile care țin de contracte, colaborări cu străinătatea sau relații cu persoane oficiale.

Veștile nu sunt cele pe care le așteptai, oamenii cu care ai de-a face nu-ți dau răspunsurile dorite, ceea ce poate duce la nemulțumiri și chiar conflicte. Prin urmare, ai nevoie de flexibilitate și adaptabilitate, pentru a găși soluțiile cele mai bune. Nu uita că există o parte bună în toate chiar dacă nu o vezi pe moment.

ADVERTISING

Rac

O zi destul de delicată, mai ales sub aspectul finanțelor. E posibill să te preseze data scadență a unor plăți sau să apară cheltuieli neprevăzute. În orice caz, nu sunt indicate cheltuielile, decât dacă sunt strict necesare.

Se înțelege că satisfacerea unor plăceri personale și capricii e bine să mai aștepte. De asemenea, speculațiile financiare sau jocurile de noroc sunt de evitat.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

Leu

În cazul tău, aspectele tensionate pe care Luna le formează  vizează zona familiei și relației conjugale. Probabil va fi  greu să te împărți între responsabilitățile familiale și cele profesionale, mai ales că persoanele apropiate au așteptări mari de la tine.

Este o zi în care te poți simți constrâns, lucru care nu-ți place deloc și care poate duce la adevărate izbucniri nervoase. E greu de crezut că-ți vei putea stăpâni emoțiile și totuși e bine să ții cont și de cei din jur.

ADVERTISING

Fecioara

În urma aflării unor informații legate de unii dintre colegi sau de un proiect profesional, e posibil să iei niște decizii radicale și să transezi foarte clar lucrurile, chiar cu riscul de a fi judecat greșit, de a-ți îndepărta niște colaboratori sau a pierde ceva.

Oricum, cei din jur vor fi uimiți de atitudinea ta, neobișnuit de inflexibilă. Fii atent la ce se întâmplă, pentru că toate informațiile aflate, precum și experiențele trăite, pot marca începutul unor schimbări radicale la locul de muncă.

Oracolscop 4 – 10 ianuarie 2021

Balanță

Zona finanțelor este destul de vulnerabilă, așa că e bine să stai departe de excese, extravagante, investiții pripite sau cheltuieli impulsive. Este posibil ca o suma de bani, care reprezintă recompensă muncii depuse într-un proiect, să întârzie. De asemenea, e posibil să apară cheltuieli neprevăzute, care-ți pot da peste cap bugetul și planurile.

Așadar, cuvântul cheie al zilei ar trebui să fie “cumpătare”.

ADVERTISING

Scorpion

Luna se va află în zodia ta pe tot parcursul zilei. Aspectele sunt tensionate și pot accentua niște frământări interioare și angoase. Pot reveni în prim plan tensiuni familiale sau nemulțumiri legate de spațiul locativ.

Fie nu-ți mai plac condițiile în care locuieșți, deci simți nevoia să schimbi urgent ceva în această privința, fie raporturile cu familia au devenit foarte încordate, așa că nu-ți rămâne decât să iei niște decizii ferme pentru a schimba situația.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Săgetător

O serie de planuri pe care ți le-ai făcut pentru astăzi se pot da peste cap. Fie o problema de sănătate nu te lasă să ajungi la întâlnirile planificate, fie pe ultima sută de metri afli niște veșți care te determină să-ți schimbi poziția vizavi de o colaborare sau niște negocieri.

Având în vedere că vin către tine foarte multe informații, recomandarea Astrocafe.ro este să fii ceva mai discret, atent la ce se întâmplă în jur și precaut.

Capricorn

În ce te privește, aspectele dinamice vizează zona prietenilor și relațiilor sociale. Atenție la promisiunile care ți se fac, la propunerile pe care le primești și oamenii pe care-i întâlneșți.

E posibil ca intențiile din spatele unor promisiuni sau propuneri să aibă iz de manipulare și, deși lucrurile ți se prezintă într-o manieră avantajoasă, s-ar putea să te alegi cu o pierdere materială. Totuși, ziua este bună pentru o revizuire a cercului de prieteni, aspirațiilor și proiectelor.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Luna plasată în zona carierei și puterii nu privește cu ochi prea îngăduitori spre planetele aflate în Vărsător. Așadar, pot ieși foarte ușor scântei, mai ales dacă simți o cât de mică intenție a cuiva de a te constrânge sau a-ți impune ceva.

Probabil că nu vei ține cont nici măcar de funcția sau autoritatea celui din față ta, ci îți vei permite să bați cu pumnul în masă și să spui ce nu-ți convine, fără să te gândeșți la consecințe.

Pești

O zi a restricțiilor, renuntarilor, amânărilor. Luna în Scorpion, în zona credințelor și filozofiei de viață, te învață să-ți asumi consecințele alegerilor proprii și să accepți că e posibil să nu fii pe drumul care ți se potrivește, din punct de vedere social și profesional.

Poate că e nevoie să renunți la ceva, de exemplu, la un obiectiv pe termen lung sau la niște avantaje de care beneficiai până acum, pentru a face loc noului în viața ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇