Horoscop zilnic: 26 iulie

Horoscop zilnic: 26 iulie

Berbec

Chestiunile bănești te preocupă în mod special astăzi. Sunt favorabile dialogurile legate de banii și bunurile pe care le deții cu un partener de viață sau de afaceri. Se pare că ai datorii restante, fie la plata unor taxe, facturi, fie este vorba despre credite bancare. În orice caz, drămuiește-ți bine veniturile și disponibilitățile materiale, astfel încât să-ți acoperi toate cheltuielile. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești conștient.

Taur

Partenerii sunt marea provocare de astăzi. Există nemulțumiri legate de tot ce ține de parteneriatele în care ești implicat, însă depinde doar de tine cum abordezi lucrurile. Fii deschis către ceilalți și acordă-le suficient spațiu să-și ducă traiul cum doresc. Implică-te în viața celor dragi doar atunci când ți se cere. Acordă-ți momente de gândire și analiză vizavi de colaborările la care lucrezi. Renunţă la cele care te obosesc sau care nu te mai motivează.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 iulie

Gemeni

Cheful de a te ocupa mai mult de activitățile de la serviciu îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți. Ar fi bine să te detașezi de rutina zilnică și să-ți acorzi momente de relaxare, plimbări în aer liber și somn. Organismul îți este obosit, existând riscul să se accentueze afecțiunile gâtului și cele ale sistemului renal. Dacă ești nevoit să iei parte la evenimente cu multă lume, ai grijă cum te prezinți. Imaginea ta publică poate avea de suferit.

ADVERTISING

Rac

Se anunță întâlniri agreabile, la prima vedere.  La a două vedere, însă, ai putea fi total nemulțumit de relația cu persoana iubită sau cu copiii. Se pot isca foarte ușor controverse cu toți cei din jur. Cel mai bine ar fi ca astăzi să te ocupi de un hobby sau, pur și simplu, să organizezi o mică petrecere surpriză pentru cei dragi. Detașează-te de problemele altora, pentru că depinde doar de tine să chemi iubirea și voia bună în preajma ta.

Venus retrogradă în Leu, 23 iulie – 4 septembrie. Revizia tehnică a relațiilor

Leu

Ziua anunță treburi gospodărești și relații apropiate cu membrii familiei. Sunt multe tensiuni vizavi de tot ce ține de familie, spațiu de locuit sau patrimoniu familial. Se pot rediscuta aspecte ce privesc achiziționarea unei case, a unor bunuri patrimoniale, însă vor rămâne deocamdată doar la stadiul de simple discuții. Unii membri ai familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tău moral și material.

ADVERTISING

Fecioara

Se pare că astăzi pleci într-o mică excursie la rude sau prieteni apropiați. Atenție că relațiile cu aceștia sunt tensionate. Fii prudent, diplomat și detașează-te de problemele altora. Mentalul îți este confuz și foarte ușor poți izbucni prin vorbe tranșante. Există posibilitatea să te îndepărtezi definitiv de unii apropiați, însă așa este cel mai bine pentru tine. Este nevoie să-ți schimbi radical atitudinea și concepțiile vizavi de toți cei care te înconjoară.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2023: Între Cer și Pământ!

Balanța

Nivelul tău energetic fluctuează mult astăzi. Recomandabil este să-ți dozezi eforturile și să eviți spațiile aglomerate. Pe de altă parte, gândurile tale sunt îndreptate către veniturile obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Cu toate că traversăm o perioadă în care depui eforturi mari la serviciu, plata aferentă este nesatisfăcătoare. Ar fi bine să te gândești la alte surse de venit, respectiv spre un alt loc de muncă.

ADVERTISING

Scorpion

Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici raporturile cu ceilalți sunt tensionate. Sunt momente bune pentru a te îngriji mai mult de sufletul și trupul tău. Mergi la piscină, la saună, la un masaj sau alege o dietă de sezon și începe-o de astăzi. Cei dragi te vor în preajma lor, însă fără să te implici prea mult în treburile lor. Spre seară, adună-ți apropiații la o mică petrecere. Fii prudent cu sursele de foc, mai ales cele din spațiul în care locuiești!

Mercur în Fecioară (28 Iulie - 4 Octombrie). Detalii, gândire analitică, soluții

Săgetător

Este o zi favorabilă retragerii în sine și izolării de tumultul vieții cotidiene. Analizează pe îndelete evenimentele actuale și trasează-ți noi planuri de viitor. Mentalul îți este străbătut de idei sclipitoare, care la momentul potrivit se vor materializa exact cum îți va fi de folos. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și pe cele ale sistemului renal. Plimbă-te în aer liber, meditează într-un loc sfânt și dormi mai mult.

Capricorn

Prietenii te înconjoară, însă nu pari prea încântat de asta. Există tensiuni în sfera relațiilor de prietenie și protectorat, dar hiba este la tine. Ai nevoie să-ți schimbi modul de relaționare cu aceștia și să te bazezi numai pe tine. De unii prieteni chiar te poți despărți definitiv, în urma dialogurilor sau evenimentelor petrecute astăzi. Fii prudent, evita să-ți divulgi secretele și selectează-ți mai atent anturajul.

Oracolscop 24 - 30 iulie 2023

Vărsător

O zi în care sunt posibile evenimente cu multă lume. Imaginea ta publică poate avea de suferit, de aceea, străduiește-te să te prezinți la înălțimea așteptărilor. Demonstrezi combativitate în relațiile cu ceilalți, aspect ce îți poate crea neplăceri și chiar despărțiri ireversibile de oameni dragi. Fii mai deschis la nevoile și propunerile celor din jur. Se pare că buna dispoziție depinde de persoana iubită și de copii. Evită cheltuielile extravagante.

Pești

Veștile din și despre străinătate pot abunda astăzi în preajma ta. Unele pot fi destul de neplăcute, altele nefolositoare. Selectează tot ce afli. Ai multă energie, pe care ar fi cel mai bine să o îndrepți către îmbogățirea bagajului tău de cunoștințe. Sunt momente favorabile studiului culturilor altor popoare, aprofundării unei limbi străine sau alcătuiește planuri pentru a parcurge un curs. După-amiaza vizionează o piesă de teatru sau un film bun.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇