Horoscop zilnic: 22 septembrie

Horoscop zilnic: 22 septembrie

Berbec

Astăzi Luna se află în Săgetător și te predispune la exagerare și îngâmfare. Ai de învățat lecția autocontrolului. Diplomația este absolut necesară în relația cu șefii și autoritățile.

Tempereazăți tendința spre conflict, căci tot ce spui iți poate afecta imaginea publică și poate fi folosit împotriva ta. Fii receptiv la iubirea partenerului de viață și a copiilor.

Oraloscop 21-27 septembrie

Taur

Luna în Săgetător iți trimite influențele în zona banilor nemunciți. Pentru tine, banii ori sunt virtuali, adică ai câștiguri doar pe „hârtie„, ori sunt foarte volatili și deci ar fi bine eviți cheltuielile.

Renunță la atitudinea de „Gică contra„, ascultă sfatul părinților sau al celor din casă, primește sprijinul lor, căci sunt binevoitori și preocupați de binele tău.

Finaluri fără precedent. Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2020

Gemeni

Cu Luna în Săgetător, proiectată în zona contractelor și a asocierilor, tu ești inclinat înclini balanța în favoarea ta și ești un negociator fervent și cuceritor.

Dispui de un apetit de invidiat, în special pentru mâncăruri și condimente exotice. Hrănește-te cumpătat pentru a evita complicațiile de digestie. Drumurile cu mașina necesita prudență.

Jupiter revine la mișcarea directă. Întoarcerea la valori uitate

ADVERTISING

Rac

Ţie Luna în Săgetător iți activează zona muncii și a sănătății. Atmosfera de la locul de muncă este încordată. Șefii sunt presanți, au multe solicitări dintre cele mai neașteptate, dar din fericire dispui de ingeniozitatea necesară găsirii de soluții, cu condiția iți păstrezi calmul.

Acasă ești sensibil, subiectiv și poți deveni ușor irascibil.

Leu

Ție Luna în Săgetător iți stimulează zona iubirii și a distracțiilor. Ești foarte sociabil, fermecător și nu iți place stai în casă. Adori aventurile și distracțiile în aer liber.

Te poți simți atras de muzică, dans și ai putea savura din plin un spectacol de artă dramatică sau modernă în compania persoanei iubite. Consumă-ți energia într-un mod artistic și creativ.

Feng Shui pentru portofel. Cum atragem abundența

ADVERTISING

Fecioară

În cazul tău, Luna în Săgetător se plasează în zona familiei. Poți simți nevoia de schimbare a atmosferei din domiciliu, ai nevoie de mai multă libertate și îți place dezbați propria-ți filosofie de viață în cadrul căminului.

Partenerul de viață iți poate trezi unele îngrijorări, dar cu toate acestea renunță la control. Drumurile cu mașina necesită prudență.

Balanța

În ceea ce te privește, Luna în Săgetător îți stimulează mentalitatea și comunicarea. Ești foarte curios și nu iți scapă nimic din ce se întâmplă în jurul tău.

La serviciu, încearcă fii cât mai realist, evită bârfele și vezi-ți de treaba ta. Ai putea avea parte de surprize plăcute din partea fraților, verișorilor sau chiar vecinilor. Evită dai bani cu împrumut.

ADVERTISING

Scorpion

Ție Luna în Săgetător iți trimite influențele în zona resurselor și a banilor proveniți din munca proprie. Ai simțul abundenței și te pricepi atragi resursele necesare, dar în același timp poți fi extrem de cheltuitor.

Ești mai degrabă emoțional decât rațional în luarea deciziilor și ai putea recurge la neadevăr pentru a-ți atinge interesele. Fii prudent la drum.

Săgetător

Luna se află astăzi în zodia ta și te predispune la entuziasm și idealism. Ești foarte atașat de ideea de dreptate și manifești o atitudine de justițiar în special în relația cu partenerii oficiali.

Împărtășește-ți viziunea, acceptă și alte puncte de vedere și încearcă fii imparțial și obiectiv. Astăzi sunt favorizate schimburile cu partenerii străini sau din străinătate.

Capricorn

În ceea ce te privește, Luna în Săgetător se plasează în zona discreției și a izolării. Poți găsi în interiorul tău înțelepciunea necesară reușitei în relațiile cu șefii sau autoritățile.

Renunță la forță și agresivitate, fii flexibil, diplomat și ai putea atrage superiorii de partea ta. Reușitele pe plan profesional sunt de scurtă durată, dar bucură-te de ele din plin.

Vărsător

În cazul tău, Luna în Săgetător se proiectează în zona anturajului și a clientelei. În comunicare, tinzi abordezi teme filosofice, spirituale pe care le susții cu fanatism.

Nu merge la extreme, rămâi echilibrat și ai toate șansele impresionezi prin eleganță, rafinament și implicit poți încheia contracte extrem de favorabile ție.

Pești

În cazul tău, Luna în Săgetător activează zona carierei și autorității. Astăzi, e posibil să participi la o ședință, o negociere sau o discuție cu șefii, în care ai ocazia să-ți prezinți viziunea, ideile și, dacă e cazul, să-ți aperi poziția.

Fă asta cu înțelepciune și evită să pasezi vina în altă parte sau să te plângi prea mult. Vei obține ce vrei, dacă îți asumi orice situație în care te afli.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇