Horoscop zilnic: 19 august

Horoscop zilnic: 19 august

Berbec

O zi prețioasă, pentru tine. Luna Nouă în Leu activează zona iubirii, creativității, bucuriei de viață și copiilor. Așa că, pregătește-te pentru un nou început sau pentru alegeri importante, în următoarele 29 zile. Pentru unii nativi, poate fi vorba despre decizia de a concepe un copil, pentru alții despre o poveste nouă de iubire, iar pentru alții despre un proiect nou, creativ. În același timp, se poate întâmpla să te bucuri de succesul propriului copil. Cu alte cuvinte, lasă-te inspirat de ideile care-ți vin, fii în flux, alege cu inima!

Taur

Ziua de astăzi poate marca începutul unei perioade de schimbări care vizează planul personal, familia, căminul, locuința, sau averea. Pur și simplu, ziua de astăzi te poate inspira să-ți schimbi atitudinea față de familie, să pui mai mare preț pe nevoile ei, să faci niște alegeri în favoarea sufletului tău. Desigur, indirect, evenimentele se vor răsfrânge și asupra planului profesional, unde chiar ai avea nevoie de o pauză. Recomandarea Astrocafe.ro  este să ai credință, să fii optimist și să gândești pozitiv.

Gemeni

Pentru tine, Luna Nouă în Leu poate aduce, pentru cel puțin 28 de zile de acum încolo, dinamism, efervescență în zona comunicării, dorința intensă de a te pune la punct cu niște informații, deplasări dese, mai ales în scop de destindere, vizite, schimb de informații rapid. Îți găsești liniștea cufundandu-te în lectură, vizitând locuri frumoase, conecntrandu-te asupra ideilor care te inspiră și pe care acum le poți transmite mult mai coerent și armonios. Apar relații noi în anturajul tău, oameni care te inspiră și te susțin. Doar să renunți la suspiciuni și frici!

Fă Rai din ce ești!

ADVERTISING

Rac

Luna Nouă în Leu aduce raze benefice și strălucitoare în zona banilor, valorii personale, imaginii de sine. Așadar, astăzi se deschide un ciclu lunar nou, de 28 de zile, în care se pare că te vei concentra foarte mult asupra descoperirii  unor noi surse de venit, a unor noi câștiguri. În sfârșit, simți că lucrurile încep să se miște în direcția dorită, ai mai multă încredere în tine și în aptitudinile tale, sau cel puțin așa te îndeamnă acest aspect astral.

Leu

Luna nouă în semnul tău zodiacal face din tine vedeta horoscopului. Ori de câte ori are loc acest aspect, care se produce o singură dată pe an, e bine să te uiți în viața ta și să vezi ce poți dinamiza, schimba, mișca în direcția dorită. Este o zi prețioasă, care deschide un ciclu de 28 de zile, importante pentru inițierea unor proiecte, reformularea unor relații, valorifcarea unor oportunități. Ești provocat să strălucești, să fii creativ, să ieși la rampă, să gândești și să joci mare!

ADVERTISING

Fecioară

Blocajele din zona financiară nu mai sunt o noutate pentru tine. De fapt, pare să te deranjeze mai mult sentimentul de neputință, de limitare, de constrângere. Continuă aceste aspecte și probabil că cea mai bună atitudine este una bazată pe acceptare, pe abandon de sine, pe credință. Mai ales că astăzi, Luna Nouă în Leu luminează zona conștiintei, dar și a consecințelor propriilor greșeli din trecut, și este posibil să primești răspunsuri valoroase și să ai revelații uluitoare în următoarea perioadă. Un dialog cu sufletul tău este binevenit.

Oamenii – IUBIRE 

Balanță

În cazul tău, Luna Nouă care se formează în Leu, activează zona prietenilor, aspirațiilor, proiectelor, iubirii primite. Așadar, este un moment bun și o perioadă propice pentru a-ți reevalua/schimba atitudinea în raport cu unii dintre prieteni, pentru a-ți reformula unele aspirații și pentru a te deschide mai mult în unele relații, mai ales acolo unde e vorba despre iubire. Este momentul să renunți la unele temeri și să ai mai multă încredere în viitorul tău, în general.

ADVERTISING

Scorpion

După furtună, răsare soarele. Așa se întâmplă și în viața ta acum. După îndelungi eforturi, suficiente tensiuni și acumularea unei oboseli accentuate, de astăzi ar trebui să apară soarele și pe "strada" ta. Luna Nouă luminează cu precădere zona carierei și puterii personale, astfel că e posibil să ai parte de oportunități frumoase de afirmare, de ocazii în care să-ți manifești autoritatea și să-ți pui în aplicare niște idei mai vechi de afaceri.

Săgetator

Pentru tine, noile începuturi, transformările, vizează convingerile de natură spirituală/ religioasă/ filosofică. E posibil ca în următoarea perioadă să schimbi lentilele prin care privești lumea sau viitorul. Gândul la o călătorie mai lungă, poate chiar o strămutare în străinătate, este tot mai pregnant. Veștile din străinătate pot fi la ordinea zilei. Iar reorientarea profesională este posibilă.

Face Reading: SPRÂNCENELE. Cum iei decizii și cum abordezi viața

Capricorn

Luna Nouă din Leu aduce raze benefice în sectorul banilor și resurselor altora, așa că se deschide sezonul avantajelor materiale de tot felul. În următoarea perioadă, nu te mira dacă ți se fac tot felul de favoruri, dacă ești recomandat în diverse locuri, sau dacă primești cadouri, poate chiar vreo moștenire. În același timp, această zonă este responsabilă și cu cercetările oculte și metafizice, așa că s-ar putea ca în următoarele 4 săptămâni să fii mult mai interesat de astfel de subiecte și răspunsuri

Vărsător

Casa parteneriatelor și relațiilor oficiale se află sub influența Lunii Noi, care se formează în Leu, adică în zodia de peste drum. Așadar, în următoarea perioadă este posibil să se reformuleze unele relații, parteneriate, colaborări. Din punct de vedere social, devii din ce în ce mai vizibil și mai expus. Probabil că de aceea, unor persoane le va crește interesul pentru tine și pentru calitățile tale. Așa că te poți aștepta la o creștere a popularității, recunoașterii, credibilității.

Pești

Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade importante în ce privește segmentul profesional. Aici se vor produce schimbări, se inițiază noi proiecte, capeți o nouă viziune asupra muncii și responsabilităților zilnice. Acum ești mult mai atent la nevoile și interesele tale, mai ales de natură financiară/ materială. Nu mai ești atât de generos, chiar risipitor, cum s-au obișnuit ceilalți cu tine, ci de data asta ești interesat strict de tine și de viața ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇