Horoscop de weekend: 29 - 30 august

Horoscop de weekend: 29 - 30 august

Berbec

Socializarea este activitatea care te atrage cel mai mult la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile unele neînțelegeri, reproșuri din partea unor persoane cu autoritate, dar situația ivită seamănă mai mult a dojană părintească.

Totuși, există o tendință exagerată de a ține prea mult cont de părerile și dorințele altora. Relaxează-te, dar fii ferm în propriile opinii și acțiuni.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară, 20 august – 5 septembrie 2020

Taur

Apar informații despre o călătorie, despre studii sau de la persoane aflate în țări străine în acest weekend. Chiar dacă unele informații sunt alarmante, nu pleca urechea la tot ce afli.

Sunt momente bune pentru a-ți schimba filozofia de viață, pentru dialoguri spirituale și pentru activități care-ți lărgesc orizonturile minții și ale sufletului. Odihnește-te și bucură-te de toate!

Gemeni

În weekend ar fi bine sa te ocupi de situația banilor și bunurilor pe care le administrezi sau împarți cu alții. Intră în discuție cheltuieli pe facturi, taxe, servicii, moșteniri, partaje.

Chiar dacă apar neînțelegeri între părți sau descoperi nereguli în acte, se vor putea rezolva ușor. Însă detașează-te de materialitatea vieții cotidiene și privește totul și prin prisma laturilor spirituale.

ADVERTISING

Rac

Relațiile parteneriale și proiectele în care ești implicat sau vrei sa te implici iți solicită atenția la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse între colaboratori sau nereguli în desfășurarea acțiunilor comune cu aceștia.

Fii prudent, verifică cu atenție cum stau lucrurile și, pe cât posibil, bine ar fi sa ții cont de părerea fiecăruia. Rezervă momente pentru odihnă.

Leu

Sfârșitul săptămânii anunță neplăceri legate de sănătate. Alcătuiește planuri de îmbunătățire a acesteia, informează-te din surse bune, însă ia în calcul și terapiile naturiste.

Evită implicarea în prea multe activități, pentru că nu ai susținere din partea altora. De reținut că din fiecare situație ai câte ceva de învățat. Dacă tu ești mulțumit sufletește, toate celelalte vor veni de la sine.

Fecioară

Preocupările principale din acest weekend vizează persoana iubită, copiii, distracțiile, hobby-urile. Sunt posibile neînțelegeri sau situații neplăcute, dar fii obiectiv și tine cont și de părerile celorlalți.

Creativitatea este la cote înalte și bine ar fi sa îți canalizezi eforturile către activități constructive. Organizează reuniuni-surpriză pentru cei dragi.

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanța

Activitătile gospodărești și relațiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei săptămâni. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenăjarile interioare.

Dacă se pune problema achiziționării sau vânzării unor bunuri patrimoniale, sunt momente prielnice pentru informare și dialog cu cei dragi. Totul va ieși cum planifici.

Scorpion

Se pare că vei fi mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. Relațiile cu neamurile și cu  prietenii apropiați sunt frecvente, astfel că poți afla vești interesante. Nu asculta chiar tot ce ți se spune.

Rezervă momente pentru odihnă, lectură, vizionarea unor filme bune sau vizitează locuri dragi sufletului tău. Cheltuieli neașteptate pentru partenerul de viață, rude sau colaboratori.

Bancuri cu zodii: Scorpion

Săgetător

Weekendul este potrivit cumpărăturilor și verificării bugetului de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de îmbunătățirea condițiilor de muncă sau a remunerației aferente.

Evită cheltuielile extravagante sau speculațiile legate de banii pe care-i vei avea undeva cândva. Însă detașează-te de problemele vieții cotidiene și odihnește-te.

ADVERTISING

Capricorn

Zile bune la finalul acestei săptămâni. Beneficiezi de energie, spor în toate și poți duce la bun sfârșit tot ce îți propui. Tendința de a exagera este la cote înalte, fie că este vorba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evită implicarea în treburile celorlalți.

Rezervă momente pentru odihnă, dialog interior și plimbări ușoare în aer liber. Cheltuieli neașteptate.

Vărsător

Ai nevoie de multă discreție și retragere din forfota vieții la sfârșitul acestei săptămâni. Energia vitală este la cote scăzute, de aceea, dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile ușoare.

Pentru că sănătatea este vulnerabilă, folosește remedii naturiste pentru ameliorarea stărilor tensionate sau a unor afecțiuni care te necăjesc. Relaxează-te și ai încredere că totul va fi bine.

Pești

Prietenii te înconjoară la finalul acestei săptămâni, fie că vrei, fie că nu. Întâlniri și dialoguri interesante, surprinzătoare. S-ar putea să primești invitații la evenimente mondene sau la o întrunire agreabilă cu invitați de seama.

Atenție la tendința de a exagera în aceste relații și de a căuta sprijinul persoanelor influente. Selectează prioritățile și evită să te lași pe mâna altora.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇